Momenteel zitten er maar enkele gamers in de LittleBigPlanet 2 beta. Er zal jammer genoeg geen open beta plaatsvinden. Om toch wat meer mensen toe te laten krijgen verschillende PlayStation Plus abonnees begin december toegang tot de LittleBigPlanet 2 beta. Meer informatie volgt binnenkort. Er is echter nog meer. LittleBigPlanet 2 krijgt namelijk een singleplayer demo, deze is vanaf 22 december te downloaden uit de PlayStation Store.

Ter afsluiting is er een verrassing voor gamers met een PlayStation Move controller. Een LittleBigPlanet spin-off genaamd: “Sackboy’s Prehistoric Moves” zal naar het PlayStion Netwerk komen. Het enige wat je nodig hebt is een PlayStation move en een dualshock controller.

Deze PSN game speel je met twee personen, degene met de dualshock controller bestuurt de sackboy. De ander moet met de Move de weg vrijmaken en schakelaars omzetten enzovoort. De game bevat 10 levels en speelt zich af in een land met dinosaurussen. Sackboy’s Prehistoric Moves kost €5.99 en is vanaf 15 december verkrijgbaar via de PlayStation Store.

Vanaf 8 december is Sackboy’s Prehistoric Moves echter al beschikbaar voor PlayStation Plus abonnees, helemaal gratis! En om de LBP community te bedanken krijgen nog eens duizenden fans op hetzelfde moment de PSN game gratis. Als je niets ontvangt hoef je jezelf geen zorgen te maken, de game staat namelijk gewoon op de LittleBigPlanet 2 disc als deze in januari uitkomt.

Early December – A new batch of PlayStation Plus subscribers are invited into the LittleBigPlanet 2 beta trial.

8 December – PlayStation Plus subscribers and a big bunch of LBP fans get Sackboy’s Prehistoric Moves for free.

15 December – Sackboy’s Prehistoric Moves goes on-sale for €5.99 on PlayStation Store.

22 December – Everyone get their hands on the LittleBigPlanet 2 demo.