Allereerste teaser Operation Flashpoint: Red River

Operation Flashpoint: Red River werd een hele tijd geleden aangekondigd. Helaas hebben we niet veel te zien gekregen van dit nieuwe deel uit de bekende Operation Flashpoint franchise. Deze franchise staat al erg lang bekend om zijn realistische manier van oorlogsvoering in een videogame.

Veel is er niet bekend over de game. Wat wel bekend is dat de game zal afspelen in het land Tadzjikistan bij een rivier genaamd de Vakhsh. Jij neemt het op in een fictieve strijd tegen de Chinese PLA. Vandaag kunnen we je blij maken met een allereerste teaser van de game.

Veel van de game krijgen we nog niet te zien in de beelden. Je krijgt wat real-time beelden te zien, hetgeen wat je wel goed kunt zien is de omgeving waarin de game zich zal afspelen. Het voorgaande deel, Operation Flashpoint: Dragon Rising, stond namelijk bekend om zijn zeer grote map en dat zal in dit deel niet veel anders zijn,

 1.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  ziet er wel grappig uit! (alleen wat weinig mensen voor 1 heli xD )

 2.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Deel een ik snaper geen shit van. En niets aan

 3.    46 XP
  Johnrambo's avatar

  Er is op dit moment maar één uitgever die zich bezig houd met realistische oorlogsgames op de consoles en dat is Codemasters.

  En naar mijn overtuiging is er toch een zeer grote behoefte aan dit genre op de console, dus Codemasters heeft hier een gat in de markt.

  Bij het vorige deel heeft men bitter weinig gebruik gemaakt van dit gat, door een produkt te leveren wat totaal niet functioneerde.

  De co-op missies waren fantastisch, maar de falende online functie die daarbij nodig waren dwongen de liefhebbers om al snel af te haken.

  Als er deze maal serieus gewerkt is aan de duizenden klachten die enkele dagen na de release verschenen ben ik weer van de partij.

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ze hebben er wel een lekker redneck muziekje onder gezet 😛