Veel games hebben tegenwoordig een Season Pass of iets soortgelijks. Ook Rocket League gaat die kant nu op en introduceert de Rocket Pass. Geen paniek, je hebt ook de optie om een gratis versie te downloaden.

Net als in Fortnite zullen spelers de mogelijkheid hebben om cosmetische items vrij te spelen met het behalen van XP. Zowel de gratis als de Premium Rocket Pass zullen cosmetische items aanbieden. Je raadt het wellicht al; de betaalde versie van de Rocket Pass geeft je natuurlijk meer dan de gratis versie. De Premium Rocket Pass zal je 10 euro gaan kosten.

De Premium Rocket Pass geeft je – zoals al aangegeven – meer cosmetische items, maar het geeft je tevens XP boosts, zodat je nog sneller alles kan vrijspelen. Premium Rocket Pass bezitters kunnen daarnaast spelen voor de ‘Pro Tiers’, die te verkrijgen zijn door te levelen. Het is echter ook mogelijk om dergelijke Tiers met echt geld te kopen.

Wanneer de Rocket Pass verschijnt, is nog niet duidelijk, maar het zal later deze zomer zijn. Meer uitgebreide details kan je op de website van Rocket League vinden. Gaan jullie voor de gratis of betaalde versie van de Rocket Pass? Laat het ons hieronder weten.