Joel Embiid staat gefocust op de cover van NBA Live 19

EA blijft volhouden en zal ook dit jaar weer een NBA-game uitbrengen. We weten natuurlijk allemaal wel dat NBA 2K19 weer de positie zal behouden van best verkopende NBA-game, maar EA blijft stappen maken met NBA Live. De uitgever hoopt natuurlijk om op die manier ooit in de buurt te komen van NBA 2K, maar dit is vermoedelijk nog een lange weg die ze moeten bewandelen. Om dat te bewerkstelligen werd er een paar jaar terug een pauze ingelast om sterker terug te komen, maar dat lukte niet echt.

Dit jaar komt EA Sports met NBA Live 19 en vandaag is bekendgemaakt dat Joel Embiid van de Philadelphia 76ers de cover van de game siert. De man uit Kameroen werd dit jaar voor het eerst gekozen voor het NBA All-Star team en hij bracht de Sixers voor het eerst in zes jaar richting de play-offs.

NBA Live 19 verschijnt op 7 september en hieronder kun je de reveal trailer van de game nog eens bekijken.

Boxshot NBA Live 19

NBA Live 19

Releasedatum:
07-09-2018
Genre:
Sport
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1. Anoniem -   
  2a02:a03f:547b:e900:10ba:e3ca:e2b7:2.xxx's avatar

  Haha, het laatste plein op 1.02 min komt uit fifa 18 😉

 2.    536 XP
  RLXTR's avatar

  De gameplay is op zich nu best redelijk, het is vooral het gebrek aan echt unieke modes dat me tegenvalt. Verder hebben ze ook geen nationale teams meer, wat ze in het verleden wel eens hadden, en helemaal geen create a team optie. Het enige wat Live meer heeft dan 2K is de WNBA, maar ook daarbij is het buitengewoon mager qua modes of mogelijkheden. Als je je concurrent niet kunt verslaan op het gebied van gameplay, focus je dan op alles er omheen, de aankleding. Die strategie is voor EA bij voetbal toch redelijk succesvol.

 3.    208 XP
  0daro0's avatar

  Ik heb NBA2k16 voor het laatst gespeeld en heb NBAlive nog nooit aangeraakt. wat mij wel opvalt is dat ik de characters in NBALIVE om veel vlakken echt duidelijk mooier en vloeiender zie bewegen ( kan het ook mis hebben natuurlijk) Ik kijk zelf veel basketball en heb de mazzel gehad om vorig jaar in San Francisco de finale van Wariors -Cavs te mogen bij wonen ( maar goed) nu twijfel ik toch welke van de 2 echt beter is.

  My team heb ik overigens nooit goed begrepen maar dat is dus meer een soort FUT ?

  Goed de trailers in de gaten houden en de gameplay footage

 4.    536 XP
  RLXTR's avatar

  @0daro0: Als het puur om de gameplay, het basketballen zelf gaat, is NBA 2k een stuk beter. Het heeft gewoon meer diepgang en is uitdagender. De serie wordt de afgelopen jaren meer en meer geplaagd door steeds langer lijken te wordende laadtijden en daarnaast wordt de noodzaak tot microtransacties steeds schaamtelozer door je strot geduwd.
  NBA Live is geen slechte game, maar kan qua gameplay gewoon niet tippen aan 2K.

 5.    208 XP
  0daro0's avatar

  @RLXTR:

  Dankjewel zover had ik nog niet eens gekeken, ben sowieso niet van die micro bende.

NBA Live 19 voorzien van nieuwe patch
Er is een flinke update beschikbaar voor NBA Live 19
Review: NBA Live 19
Zo maak je een vrouw in NBA Live 19