Vivendi belooft jaarlijks nieuwe Call of Duty games

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ce6f90a2c055.jpg

Na het verkoopsucces van Call of Duty: Black Ops weet het moederbedrijf van Activision, genaamd Vivendi, zeker dat de Call of Duty serie nog vele nieuwe titels gaat voortbrengen. Jean-Bernard Lévy, CEO van Vivendi, doet hier zelfs nog een schepje bovenop door te zeggen dat we de komende jaren elk jaar een nieuwe Call of Duty game kunnen verwachten.

Verwacht echter niet dat we afgeraffelde games gaan spelen, want naast het opnieuw georganiseerde Infinity Ward en Treyarch heeft Activision een derde studio aangetrokken, genaamd Sledgehammer. Deze studio zal echter niet gelijk aan een eigen titel gaan werken, maar gaat eerst ondersteuning bieden aan Infinity Ward, die bezig is met een nieuwe titel.

Het is echter nog onduidelijk welke setting deze game zal meekrijgen. Sledgehammer heeft namelijk enkele domeinnamen aangekocht, waaronder ‘Future Warfare’, ‘Advanced Warfare’ en ‘Space Warfare’. Misschien spelen we volgend jaar in een ruimteschip of vliegen we allemaal rond met jetpacks. Voor deze informatie zullen we echter nog even moeten wachten, want Activision verwacht deze titel pas in het najaar van 2011 uit te brengen.

 1.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Dat is al toch al sinds het 2e deel zo?

 2.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  @NightHawk:

  Jep, maar door de onrust binnen Infinity Ward was het niet duidelijk of de serie nog erg lang zou doorgaan. Nu het lijkt alsof Black Ops meer gaat verkopen dan Modern Warfare 2 zien ze bij Activision en indirect bij Vivendi dat Treyarch ook goede games kan afleveren.

 3.    108 XP
  Mitchel's avatar

  laat het melken beginnen 🙂

 4.    43 XP
  speciality's avatar

  ik ruik zure melk 🙁

 5.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  Ik vind black ops eigenlijk niks meer aan.. het heeft niet dezelfde verslavingsfactor als Modern Warfare 2 had. En door de hoeveelheid campers die er bij gekomen zijn in plaats van weg gegaan en dan met een claymoretje voor de deur gaan zitten, tja dan ben ik echt snel klaar met die game. En ik ben altijd een echte COD fan geweest, dus noem me geen COD hater. Dat ben ik absoluut niet.

 6.    584 XP
  tovenaar's avatar

  @Mitchel: oow dacht dat dit al jaren aan de gang is…

 7.    31 XP
  Jorian995's avatar

  Bij Modern Warfare 2 was het ook eerst uitmelken, alleen uiteindelijk bleek die game toch mee te vallen. Wie zegt dat Call Of Duty 11 niet vetter wordt dan de voorgaande delen. Als ze na Black Ops alle games stiekem een andere naam gaan geven dan merkt niemand dat het uitmelken is en doen mensen er niet moeilijk over?

 8.    425 XP
  jamez's avatar

  @Patrick.G

  Precies hetzelfde geval hier.

 9.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik ruik deze keer shit!! Geen ruimtschips!! Boelshit ze willen net alles killzone3 eentje makken denk dan??.. En Oke nog eens om de jaar!! Vieze dieven!!

 10.    86 XP
  kanzlooz's avatar

  @Patrick.G: CODHATER! 😛

  Ik heb precies hetzelfde maar had dit al bij MW2, daarom heb ik BO niet eens meer gekocht. Als je dan hoort dat ze in de toekomst ook nog futuristische shooters willen gaan maken…. pfff no thanks!

 11.    6677 XP
  Myx's avatar

  Iets zegt me dat dit de laatste cod gaat zijn die echt goed is. Het was altijd IF die met nieuwe dingen kwam en TA die het dan overnam en het een beetje veranderde, nu IF voor 3 kwart niet meer bestaat heb ik er nog weinig vertrouwen in.

 12.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  Als dat maar niet ten koste gaat van de kwaliteit….

 13.    149 XP
  riinyosa's avatar

  Space Warfare: no thank you :devil:

  Belangrijker; hoop in ieder geval dat voor het nieuwe hoofdstuk wel een nieuwe engine in het leven geroepen wordt.

 14.    266 XP
  the_stigo55's avatar

  Geen cod meer voor mij ik drink al genoeg melk lol.

 15.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  ik heb helemaal geen zin in toekomstig gedoe dan koop is wel killzone en als ik in de ruimte wil vechten koop ik wel dead space of star wars