De nieuwe Overwatch held is een klein schattig hamstertje


Vorige week liet Blizzard plagerig weten dat er een nieuwe hero aan zat te komen voor Overwatch en die is eindelijk uit de doeken gedaan. Wat eerst leek op de broer van Bastion, bleek al gauw om een heel ander soort baasje te gaan. De nieuwste held die het Overwatch team zal gaan versterken is namelijk een lief, klein, enorm schattig hamstertje. Zijn naam is Hammond en hij bestuurt een zeer dodelijk robot-pantser, genaamd de Wrecking Ball.

Wrecking Ball zal vanaf heden speelbaar zijn op de Public Test Realm, waaruit blijkt dat de nieuwe hero een heuse tank is. Hoe meer vijanden Wrecking Ball raken, hoe meer schilden hij tot zijn beschikking krijgt! Hammond kan de Wrecking Ball ook transformeren in een hamsterbal, waarmee hij zich enorm snel kan voortbewegen. Daarnaast krijgt hij ook een grappling hook, zoals in Just Cause, waarmee hij zich overal naartoe kan slingeren, ook naar boven en nog sneller naar beneden met een pile-driver move. Zijn Ultimate is een mijnenveld… wat dat voor schade aanricht hoeven we natuurlijk niet uit te leggen!

Dat alles en meer wordt uitgelegd door game director Jeff Kaplan in de nieuwe developer update en die kun je hieronder bekijken.

Boxshot Overwatch

Overwatch

Releasedatum:
24-05-2016
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Blizzard Entertainment
Ontwikkelaar:

9 reacties

 1.    4034 XP
  20style [20]'s avatar

  Ziet er zalig uit, ben een d. va speler maar ga zeker die hamster uittesten. Vind de update echt goed nu kan je direct zien wie een team of sportieve speler is en wie een trol is. Dan kan je die direct uit kicken. Hopelijk meer kans op diamond!

 2.    113 XP
  BridGeMening's avatar

  Hammond vind ik een aangename toevoeging aan het rooster van Overwatch hero’s. Zelf speel ik standard met 1 damage hero (Reaper), 1 tank hero (Orisa) en 1 support hero (Zenyatta), waar ik dan uit kan kiezen, afhankelijk van de team compositie. Ik kijk er naaruit om met Hammond te spelen. Ik ben benieuwd hoe het is om met hem te spelen en of hij bij mijn speelstijl past. De manier waarop hij is getekend vind ik gaaf. Hammond ziet er leuk uit. Ik heb zojuist een video gezien waarin ze de moves van Hammond laten zien. Hammond kan wel voor de nodige damage en afleiding zorgen. Ik vermoed dat tegenstanders het wel zwaar gaan kunnen krijgen met de kleine hamster. Verder ben ik ontzettend blij met de laatste update van Overwatch. Blizzard blijft een geweldige game studio en ik ben blij dat ze de game constant blijven voorzien van nieuwe updates.

 3.    690 XP
  bzafs-'s avatar

  Al 2/3 maand(en) niet gespeeld.
  Binnekor maar weer eens oppakken hopelijk en genieten van de nieuwe verversingen en hero’s

 4.    4034 XP
  20style [20]'s avatar

  @bzafs-: zeker doen, gisteren uitgeprobeerd en het is al een stuk beter geworden!

 5.    690 XP
  bzafs-'s avatar

  @20style [20]: mooi om te horen ben benieuwd! Moest wel ff een pauze nemen ik was niet meer aan het genieten door comp rage :@ denk dat jij er ook alles van af weet haha.

 6.    4034 XP
  20style [20]'s avatar

  @bzafs-: haha ja man maar ik heb toch terug platinum gehaald met de laatste seizoen. Was van goud 2240 terug naar 2698 platinum gegaan en daarna ging het weer berg af. Mijn hoogste is maar 2780 ofzo en een vriend waar ik mee elke dag speel was 2970 bijna diamond en daarna ging hij ook erg snel naar benede hahah. Door die amateurs of trollen! Ja had ook een pauze genomen van bijna een jaar! Sinds eind februari weer aan het spelen!

 7.    690 XP
  bzafs-'s avatar

  @20style [20]: ahh nice man , zat ook een hele lange tijd vast op platinum idd. Diamond komen is echt moeilijk maar als je daar eenmaal bent speel je wel meestal met serieuzere mensen.

  Mijn hoogste is 3300 nog wat. Maar dat seizoen finishde ik uiteindelijk gewoon met 3100

  T blijft een pracht spel. Ik hoop het snel weer op te pakken! 🙂

 8. Anoniem -   
  83.86.133.xxx's avatar

  oke dan, nieuwe main

 9.    4034 XP
  20style [20]'s avatar

  @bzafs-: ja dat is waar. Ik hoop met dat nieuwe systeem dat we met meer serieuze mensen kunnen spelen. Want ben dat vallen na zwaar klimmen echt beu lol echt een top spel.

Nieuwe Overwatch hero is Nederlands en geniet van stroopwafels
Overwatch introduceert nieuw rollensysteem
Overwatch Summer Games event begint dit jaar eerder dan normaal, volgende hero komt juist later
Overwatch krijgt een replay functie