http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ce7d50bb1062.jpg

We kunnen nu alweer een half weekje aan de slag met de nieuwste game uit de Need for Speed serie. Dit deel, genaamd Hot Pursuit, is gebaseerd op een gelijknamig deel wat maar liefst twaalf jaar geleden uitkwam. We zagen in dit eerdere deel voor het eerst de politie ten tonele treden, wat een erg groot succes werd.

In bijna alle delen daarna zagen we deze bonnenschrijvers verschijnen, behalve in het laatste deel, welke de naam Shift mee kreeg. Deze game deed namelijk de circuits aan en liet de straten links liggen. Hierdoor deed dit deel het niet bepaald goed bij de fans van de serie. Dit is dan ook de reden dat EA terug naar het oude principe gaat, waardoor we opnieuw de straten onveilig kunnen gaan maken.

Zoals het bij elke grote release gaat verschijnen er ook voor Need for Speed: Hot Pursuit een heleboel trailers, reclames en gameplay video’s. Zo ook de onderstaande trailer, waarin we opnieuw de snelle actie van de serie kunnen ervaren. We zien een epische achtervolging, waarin de Pagani onder andere een Lamborghini en een helikopter van de politie probeert af te schudden. Twijfel je nog aan Need for Speed: Hot Pursuit? Kijk dan snel de trailer.