Ubisoft organiseert dit jaar voor de derde keer op rij de Ubi Summer Camp. Dit is een evenement dat op dinsdag 24 juli zal plaatsvinden van 17:30 tot 21:00 uur op het Ubisoft kantoor nabij Utrecht.

Tijdens de Ubi Summer Camp zul je een lekker avondje kunnen gamen met de nieuwste games en welke dat zijn… de afbeelding hierboven geeft misschien wat hints. Ubisoft zorgt voor eten en drinken én je maakt kans op exclusieve goodies.

Kortom, lekker een avondje ontspannen gamen bij Ubisoft op kantoor met de nieuwste games en je gaat ongetwijfeld niet met lege handen naar huis. Jij kan hierbij aanwezig zijn samen met een vriend of vriendin, want we geven 2x 2 kaarten voor dit evenement weg.

Zin om bij Ubisoft op bezoek te gaan? Stuur ons een mailtje – volg daarbij de onderstaande stappen – en geef aan dat je hier graag bij aanwezig wilt zijn. Check wel even je agenda voordat je een mailtje stuurt, zodat je zeker weet dat je kunt.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Ubi Summercamp'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 13 juli 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.