Gran Turismo 5 al te verkrijgen via illegale kanalen

Nog maar vier nachtjes slapen en dan kunnen we eindelijk aan de slag met Gran Turismo 5. Tot onze grote jaloezie zijn er sommige mensen die de game zelfs al in bezit hebben. Zo hadden we gisteren dit bericht waarin iemand de game al in bezit heeft en wat interessante details bekend maakte.

Gran Turismo 5 werd keer op keer uitgesteld. Sony deed nogal mysterieus rondom de reden van uitstel. Later besloot ontwikkelaar Polyphone Digital de reden bekend te maken, namelijk omdat de PlayStation 3 gejailbreakt was. Ontwikkelaar Polyphone Digital besloot dus om de game extra te beveiligen tegen deze jailbreakers. Nu Nu blijkt dat de game te downloaden is en gewoon speelbaar is op gejailbreakte PlayStation 3’s.

 1. crew Management -    4455 XP
  M4GN3T's avatar

  Blijft sonde dat back-ups speelbaar zijn =(

 2.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  jammer ๐Ÿ™

 3.    212 XP
  Linkie3's avatar

  Dus het was allemaal voor niets?
  Ik had nu gewoon al een paar weken deze game kunnen spelen.
  En dat ging niet door voor niets?

 4.    7 XP
  Fiboehh's avatar

  Ben hem momenteel aan het spelen met de hermes 3.50 fw spoofing en het werkt perfect Heb hem wel op mn interne moeten zetten want er zit een bestand tussen van 11 Gig. Maar echt zalig spel, zker niet de moeite om er 4 jaar op te wachten, maar toch de beste race sim ooit! En het karten is ook wel nog cool :p
  Ga hier nog weken plezier aan beleven ๐Ÿ™‚

 5.    41 XP
  Nyokki's avatar

  @ Fiboehh DIEF

 6.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  @ Fiboehh DIEF

 7.    108 XP
  Mitchel's avatar

  @ Fiboehh Zielige gast zonder geld en geen respect voor de makers!

 8.    89 XP
  Tim14ww's avatar

  @nyokki, Mitchel, boskrplanet

  Misschien wel, maar hij en ik ook over een uurtje kunnen nu wel die game al spelen(al vind ik het grappiger om die mensen zichzelf hier zo druk om maken), terwijl jullie julliezelf opvreten.. de PS3 is langzaam aan het sterven, doet niemand meer iets aan.

 9.    473 XP
  mickje12's avatar

  @Tim14ww:
  Op jouw manier wordt het niet beter of wel!
  Jammer dat mensen die games downloaden ๐Ÿ™

 10.    46 XP
  Lexus's avatar

  @Fiboehh

  Apart, ik lees op diverse sites dat de game nog niet werkt, de game is gecompiled met SDK 3.30 maar omdat de decryptie keys 3.50 vereisen werkt de game nog niet.

 11.    30 XP
  hermantm's avatar

  @mickje12:

  ja kan maar moeten ze die spellen goedkoper maken en zo zo duur rond de 60 is toch wel prijzig voor games maar goed ik koop ze zelf ook hoef niet zo’n jailgeval maar sommige wel , en als sony niks doet ja dan doen ze het toch lekker op de illegale manier

 12.    36 XP
  Dragonray17's avatar

  @Fiboehh

  Game industrie kapot maker sukkeltje.

 13.    41 XP
  Nyokki's avatar

  @hermantm games zijn altijd al zo duur geweest. Niks mis mee.

 14.    5 XP
  melksken's avatar

  eerst zien dan geloven

 15.    26 XP
  Ricardo1983's avatar

  Allemaal zeuren over dief omdat ze een spel downloaden en spelen….

  Deze heren en eventueel dames, hebben natuurlijk ook nooit een dvdtje gedownload of gebrand, en natuurlijk ook nooit een muziekje gedownload…
  Dat die industrie verrot gaat erdoor, boeit dan niet, maar zodra ze aan de o-zo geliefde console komen zijn de rapen gaar….

  Misschien zouden ze de spellen een kleine 20 euro naar beneden moeten gooien…
  Verkopen ze er 10x zoveel, en dus hebben ze alsnog een goede winst-marge.

  T is dat ik geen zin heb met om me te verdiepen in de jailbreak, anders had ik m hier ook liggen…

 16.    2 XP
  milan13's avatar

  Ik brand zeker wel eens en meer dan eens een dvdtje heb heb Gran Turismo ook allang bij FTD zien staan, vind t een beetje jammer dat dit sowieso al voor de officiele release gebeurt.

 17.    1689 XP
  chronic010's avatar

  @milan13:

  En de FTD is?

 18.    6677 XP
  Myx's avatar

  Triest dit ๐Ÿ™

 19.    36 XP
  Dragonray17's avatar

  @Ricardo1983

  Ja maar die rappers zitten nu nog steeds met hun meisjes op de bank voor hun 70” Televisie.

 20.    51 XP
  Cobra's avatar

  Man man man, wat een gezeur om niets eigenlijk, ja de game is te downloaden alleen je hebt er niets aan want zoals in tegenstelling tot dit nieuws bericht speelt hij op dit moment op geen enkele gejailbreakte ps3 af.

 21.    99 XP
  Ronald's avatar

  Een paar opmerkingen op hetgeen ik hier lees :

  Mensen die spellen te duur vinden hier in NL, surf eens naar buitenlandse sites, scheelt zowieso al 20 euro vaak. In verhouding vind ik het veel duurder naar de bioscoop te gaan dan een spel te kopen. Zitten toch vaak veel meer ontspanning-uren in welk spel dan ook ivt 2 uur bioscoop.

  Ikzelf heb ook een omgebouwde psx en ps2 gehad en constateerde dat ik alles verzamelde en weinig tot niets speelde. Nu koop ik beperkt en SPEEL ze ook nog eens. Bovendien vind ik trophies en online een must.

  Het heeft geen zin je druk te maken over wel of geen jailbreak, feit is er nu eenmaal.

 22.    16 XP
  ysco165's avatar

  Nog een paar dagen , gaan we weer los

 23.    7 XP
  Fiboehh's avatar

  Haha, hoe grappig hier die reacties :p
  Ik kan helemaal GT5 nog niet spelen, want het is inderdaad nog niet mogelijk. Wou juist eens kijken welke onnozele en hypocriete kinderen hier beginne te wenen omdat zogezegd de hele PS3 eraan kapot zou gaan.
  Komaan zeg, alsof jij nooit een film op een niet legale manier download, of muziek of een stukje software.En is de muziek,film of software wereld om zeep? Kdacht het niet hoor, er worden nooit zoveel crap shit gemaakt als nu.
  Jullie zijn allemaal de paus zeker, alhoewel die ni van de kindjes kan afblijven :p
  Nee zoals Ricardo zegt, eens er iets illegaals gedaan wordt op hun o-zo-geliefde console is het hek van dam… Triestig, en vooral hypocriet!
  Ik zeg daarmee niet dat het goed is, maar kijk eens naar jezelf alvorens je andere dief noemt. Want net zoals de meeste Jailbreakers heb ik Gran Turismo 4 beteld, deze game kan niet anders dan de verwachtingen waar maken, en zal zeker de 40 euro die het kost waard zijn. En voor de klagers die de games te duur vinden, importeer ze! Is even legaal en sony maakt er niet minder winst op, juist de handelaars lopen een flink stuk van de winst mis. Ik zelf heb twee consoles, een om games te testen via mnn fat ps3 die gejailbreakt is en een om online mee te knallen. Kheb nu al zo’n 70 tal games gedownload, en daarvan heb ik er al 7 gekocht… Die ik zonder de jailbreak nooit zou gekocht hebben… Dus ik denk niet da Sony hierdoor veel verlies doet, in tegendeel: ik heb een slim console extra gekocht+ games die ik anders nooit zou gekocht hebben. Gedownloade games speel ik maximum een uur of twee: vind ik ze goed, bestel ik ze online, anders vliegen ze van mn HD.

 24.    51 XP
  Cobra's avatar

  @Fiboehh:

  Maar wil jij nog wel ff bevestigen of jij daadwerkelijk gt5 aan t spelen bent ? want zoals t er nu naar uitziet ben je de enige als ik een beetje rond surf.

 25.    22 XP
  TheBigX's avatar

  Al had ik een JB had ik hem nog steeds gekocht. Lijkt me het geld dik waard! Dacht iedereen er maar zo over

 26.    549 XP
  Tjoe's avatar

  Voor de mensen diendenken dat de game illegaal nog niet werkt moet eens op het neogaf forum gaan kijken bij het gt5 topiic. Fk hackers en downloaders

 27.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Wat een hypocrytisch gejank. En wel weer muziek/films/pc game’s downloaden hoor. Dat schaat niemand. Dat wordt tenminste gebruikt als argument voor downloaden. En nu gebruik je hetzelfde argument als tegenargument? Alleen zeg je dat het dus wel mensen schaat. Rot op zeg.

 28.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @Tim14ww: sterven lijkt me een iets te groot woord ๐Ÿ˜‰

 29.    91 XP
  mc-elvin's avatar

  shit man wat veel gezeur tegen die hackers je moet blij zijn dat ze bestaan man zij maken leven stukker makelijker.

  waar kies je voor 60 euro of GRATIS
  logisch toch dat ze voor gratis gaan. het heeft helemaal niks met rijk of arm te maken. het is alleen als je mogelijkt hebt om te kiezen ben je toch fucking dom dat je gaat voor 60 euro tewijl er gratis naast je ligt

  ik speel liever online vandaar dat is niet jailbreak heb maar dat is dan keuze die je moet maken.