Rocket League viert overmorgen alweer zijn derde verjaardag en Psyonix vindt dit een reden voor een feestje. Op 9 juli gaat er een speciaal evenement van start om het driejarige bestaan van de game te vieren.

Op 9 juli zal er een 3v3 Anniversary Playlist worden toegevoegd, die een stadion bevat wat een throwback is naar de voorganger van Rocket League; Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars. Die game viert namelijk zijn tiende verjaardag. De lay-out van het nieuwe stadion en de physics van de bal zullen overeenkomsten hebben met die van de eerste game van Psyonix.

De Event Crates zullen vervangen worden door SARPBC 10th Anniversary ballonnen. Die ballonnen kun je vervolgens weer inruilen voor gouden eieren, die bepaalde items zullen bevatten. Het is overigens mogelijk om deze items weer om te ruilen voor andere items uit de eieren.

Het evenement duurt tot 24 juli 02:00 uur ’s nachts en waardeer je ballonnen voor die tijd op, want je krijgt na het sluiten van het evenement niet de gebruikelijke extra week tijd.