http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ce326078155c.jpg

Enkelen dagen geleden werden wij allemaal verblijdt met een nieuw en innovatief systeem op het forum. Wij konden namelijk door het reageren op discussies en het openen van topics punten verdienen, die we in een later stadium uit zouden kunnen geven aan allerlei leuke content.

Dit latere stadium is nu aangebroken en we kunnen vanaf nu allemaal digitale content voor op het forum kopen. Hoewel de shop nu nog vrij leeg is voegen we later nog nieuwe avatars, titels en opties toe om deze shop nog uitgebreider te maken. Om het feest nog completer te maken worden er in de nabije toekomst zelfs games en PSN kaarten in de shop aangeboden.Β Het aanbieden van deze games vergt echter nog enkele organisatie, waardoor we ze pas later aan de shop kunnen toevoegen.

De toonbank is opgepoetst en de artikelen staan op alfabetische volgorde. Al met al is de shop dus klaar om alle klanten te voorzien van hun zeer exclusieve artikelen. Wacht dus niet en geef snel je zuurverdiende centjes uit in de PS3-Sense money shop!