Er zijn al een aantal 3D fighting-games voor de PlayStation 4 verschenen, maar er zijn er maar heel weinig waarin je knokt met en tegen robots. Op 4 december later dit jaar komt daar een beetje verandering in, want dan komt Override: Mech City Brawl op de markt.

De game bevat in totaal twaalf verschillende mechs die knokken op plekken die echt bestaan, zoals Tokio, Egypte en Mexico. Deze omgevingen zijn natuurlijk niet bestand tegen deze grote robots, dus als ze vechten zorgt dat voor veel schade.

Tijdens het spelen zal je nieuwe accessoires vrijspelen voor de robots, zodat je je eigen uniek uitziende mech kunt maken. Een andere leuke toevoeging aan het spel is dat er ook een party coöp modus aanwezig is, waarin je met maximaal vier spelers tegen elkaar kunt knokken.

Voordat Override: Mech City Brawl zal uitkomen, zal er eerst een beta gehouden worden. Die zal op 10 augustus starten en eindigen op 12 augustus. Wil je hieraan meedoen, dan dien je je hier in te schrijven. Wil je liever eerst wat beelden van deze game zien, dan kun je de onderstaande trailer checken.