Gunfire Games werkt al een vrij lange tijd aan Darksiders III, die op 27 november moet verschijnen. Dat is niet de enige game die ze in ontwikkeling hebben, ze werken namelijk ook nog aan Remnant: From the Ashes.

Remnant: From the Ashes is een third-person survival-actie shooter die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld. In een verre toekomst is de aarde niet meer zoals we die kennen en vijandige wezens uit andere dimensies hebben onze planeet overlopen.

Om te kunnen overleven zullen spelers – alleen of in de vier-speler coöp – naar andere dimensies moeten reizen om het daar tegen The Root op te nemen, de vijand in deze game. De andere dimensies bestaan uit dynamisch gegenereerde levels en je kunt tijdens het avontuur wapens en items craften, alsook mensen rekruteren voor je basis. Je krijgt ook de mogelijkheid om een eigen personage aan te maken en om je eigen speelstijl vorm te geven.

De game zal in 2019 verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Bekijk hieronder de eerste trailer van Remnant: From the Ashes.