The Crew 2 is nu enkele weken uit, maar het is natuurlijk nu al fijn om vooruit te kijken. Alhoewel de game genoeg content biedt om je lang zoet te houden, missen er ook cruciale modi zoals speler vs. speler multiplayer. Chief Executive Officer Yves Guillemot en Chief Financial Officer Alain Martinez hebben vandaag dan ook gesproken over de game tijdens een aandeelhoudersvergadering.

Martinez meldt allereerst dat de game het qua succes ongeveer net zo goed doet als het eerste deel. Dit keer zijn de digitale verkopen wel wat hoger, maar tijden veranderen natuurlijk ook en digitaal snoept langzamerhand steeds meer verkopen af. Hij zegt er in te geloven dat het belangrijk is om meer content te genereren om zo ook de verkopen van de game een zetje te geven. Men gelooft er bij Ubisoft dan ook in dat de verkopen van The Crew 2 de komende drie kwartalen flink meer zal gaan worden.

Om dit te geloven moet je natuurlijk wel iets in petto hebben en dat is er volgens Yves Guillemot. De downloadbare content plannen en updates voor The Crew 2 worden namelijk bekendgemaakt gedurende de gamescom in Keulen. In de week van 20 augustus zal deze beurs plaats gaan vinden in Keulen, nog heel even geduld dus.