Vorige week maakte Ubisoft een hoop details bekend over Special Operation 2 voor Ghost Recon: Wildlands dat vandaag van start gaat. Een onderdeel van deze nieuwe operatie is een cross-over tussen deze game en Rainbow Six Siege. Dit is in de vorm van Operation Archangel, een nieuwe missie die uit twee delen bestaat en van PvE opzet is.

Spelers die deze operatie voor 14 augustus voltooien, ontvangen Caveira handschoenen en die geven weer toegang tot de CQC move van Caviera. Daarmee worden alle vijandige posities in de omgeving gelijk aangegeven, best handig dus.

Verder brengt Special Operation 2 nog twee nieuwe classes en het Rainbow Six Gear Pack, wat bestaat uit nieuwe wapens en wat cosmetische items. De twee nieuwe classes zijn Toxic en Surgeon, gebaseerd op Smoke en Doc uit Rainbow Six Siege. Toxic gebruikt een drone om een wolk van giftige rook te creëren. Surgeon kan andere spelers reviven vanaf een afstand met een stim pistool.

Om de cross-over tussen de twee games nog wat extra onder de aandacht te brengen heeft Ubisoft een trailer uitgebracht, zie hieronder.