Gran Turismo 5: Lamborghini’s op video

Lamborghini’s zijn voor mensen die in een grote auto willen rijden met een hoop kleur en lawaai. Het kan die mensen niet schelen dat ze in de eerste haarspeldbocht helemaal zoek gereden worden door elke willekeurige Ferrari. Daarbij moet wel gezegd worden dat Lamborghini vaak mooiere auto’s maakt dan Ferrari, op misschien de 458 na.

Er zijn twee Lambo’s die op video zijn vastgelegd door mensen die Gran Turismo 5 al hebben. Dit zijn de Gallardo LP560-4 en de Murcielago LP640. De Murcielago wordt gereden over wat eruit ziet als een eigen circuit en de Gallardo wordt over het Le Mans circuit La Sarthe gejaagd. Dit gaat gepaard met uiteraard een goede dosis lawaai en CO2 uit de uitlaten. Bekijk ze hieronder.

 1.    12 XP
  UndaVerse50's avatar

  Ziet er allemaal piek fijn uit alleen vindt ik de schaduwen van het interieur op geen bal trekken; allemaal blokjes en het stuur is precies een zeshoek. Maar buiten dat, een zalig spel hoop ik.

 2.    208 XP
  adin's avatar

  @UndaVerse50

  je vind jammer dat het zo lang duurde zkkr maarja hij is er bijna 😀
  bekijk het zo wat nu niet goed is voor de volgende keer beter 😉

 3.    1562 XP
  dikked's avatar

  kan echt niet w8ten 😀
  heb hem al bestelt

 4.    533 XP
  fazzel100's avatar

  Mooi 🙂

 5.    1865 XP
  elazzja's avatar

  ik hoop dat ze de schaduwen gaan patchen door gewoon wat waziger te maken in de interieuren. AA zal moeilijk gaan maar ik denk dat het aan de bomen licht die niet echt 3d zijn zoals de mensen.

  Het is me op andere video’s opgevallen dat schaduwen wel goed zijn.

 6.    89 XP
  musicgam3's avatar

  bloed mooi

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Alsof je tijdens het racen let hoe de schaduw eruit ziet, wees blij dat het er überhaupt is…