Aanschouw tien minuten aan Gran Turismo 5 in HD

Het eindeloze wachten is nu echt bijna voorbij. Gran Turismo 5 zal over twee korte dagen in de winkels liggen en de straten zullen in het echte leven er een stuk veiliger op worden. Voor de mensen die echter niet zo lang kunnen wachten komen er elke dag nieuwe beelden uit, wat nu ook weer het geval is.

Deze keer hebben we maar liefst tien minuten aan prachtige HD gameplay beelden, van zowel de Nismo 380RS Superleggera, als de Infiniti G37. Beide wagens zijn misschien niet even bekend als de Lamborghini in de beelden eerder vandaag, maar dat maakt deze wagens er niet minder mooi op.

We zien de wagens rijden op de twee tracks genaamd Trial Mountain en simpelweg London. Voor de liefhebbers is er ook nog een replay van de race na afloop, om te zien hoe mooi de wagens nou eigenlijk glimmen van de buitenkant. De beelden zijn uiteraard hieronder te bekijken.

 1.    1865 XP
  elazzja's avatar

  het mag misschien 720p zijn maar het is nog steeds niet van goede kwaliteit. Heeft niemand een goede capture card ofzo. Is wel geen probleem aangezien ik deze week ook aan de slag kan met deze game. (hopelijk)

 2.    250 XP
  Azzwanker's avatar

  Wow……kan niet wachten

 3.    1100 XP
  ferrariking's avatar

  @elazzja: nog 2 dagen 😀

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  nog 1 dagje 😀

 5.    1562 XP
  dikked's avatar

  @elazzja: komt omdat youtube 720p noit de 720p is die je op een PS3 ziet

 6.    551 XP
  Tjoe's avatar

  Zeur niet zo mensjes , zijn de mooiste beelden tot nu toe.