http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ceaa7d99c1a2.jpg

Velen onder ons kennen de game Far Cry 2 van de prachtige vuureffecten en de zeer vervelende malariamuggen. Het verhaal ging namelijk dat de hoofdpersoon met een missie naar Afrika kwam om daar de zogeheten ‘Jackal’, een beruchte wapenhandelaar, in de kraag te vatten. Onderweg werd hij echter besmet met malaria, wat de rest van zijn avontuur flink in de weg zat.

Deze game werd zeer goed ontvangen en door velen werd er gehoopt op een ijzersterk vervolg waar wij opnieuw de savannes van Afrika konden verkennen. Het bleef echter angstvallig stil, waardoor de kans dat de game een vervolg zou krijgen flink verminderde.

Nu heeft Direct2Drive echter Far Cry 3 op hun verkooplijst gezet. Dit kan natuurlijk een gerucht zijn, maar opmerkelijker is dat ze niet wisten hoe snel ze dit bericht er weer af moesten halen. Dit duidt op paniek achter te schermen, die ook wel te begrijpen is als we de boetes zien die studio’s aan verkopers sturen.

Een vervolg op Far Cry 2 zit er dus misschien aan te komen, maar de officiële aankondiging blijft nog even uit. Wij hopen binnenkort commentaar van de studio te ontvangen.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ceaa8ffeb8e4.jpg