Direct2Drive hint naar Far Cry 3

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ceaa7d99c1a2.jpg

Velen onder ons kennen de game Far Cry 2 van de prachtige vuureffecten en de zeer vervelende malariamuggen. Het verhaal ging namelijk dat de hoofdpersoon met een missie naar Afrika kwam om daar de zogeheten ‘Jackal’, een beruchte wapenhandelaar, in de kraag te vatten. Onderweg werd hij echter besmet met malaria, wat de rest van zijn avontuur flink in de weg zat.

Deze game werd zeer goed ontvangen en door velen werd er gehoopt op een ijzersterk vervolg waar wij opnieuw de savannes van Afrika konden verkennen. Het bleef echter angstvallig stil, waardoor de kans dat de game een vervolg zou krijgen flink verminderde.

Nu heeft Direct2Drive echter Far Cry 3 op hun verkooplijst gezet. Dit kan natuurlijk een gerucht zijn, maar opmerkelijker is dat ze niet wisten hoe snel ze dit bericht er weer af moesten halen. Dit duidt op paniek achter te schermen, die ook wel te begrijpen is als we de boetes zien die studio’s aan verkopers sturen.

Een vervolg op Far Cry 2 zit er dus misschien aan te komen, maar de officiële aankondiging blijft nog even uit. Wij hopen binnenkort commentaar van de studio te ontvangen.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ceaa8ffeb8e4.jpg

 1.    508 XP
  NightHawk's avatar

  khoop dat ie dan weer wat meer zoals de eerste is

 2.    9 XP
  Targox's avatar

  NightHawk for president, ik heb zoveel meer genoten van de 1e 🙁

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ben benieuwd wat ze er nu mee gaan doen.

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  oke vet, ben benieuwd!

 5.    167 XP
  henkie's avatar

  Vond farcry 2 echt heel leuk. het is te hopen dat ze in 2011 met deel 3 komen

 6.    356 XP
  xjoeyxx's avatar

  ik vond far cry 2 echt een bagger game. Best wel raar sinds ik far cry 1 fuckung vet vond. Maar dat constante verre reizen langs de oneindige guard posts waar 2 magazijnen voor nodig waren om 1 guard te killen verpeste het wel

 7.    508 XP
  NightHawk's avatar

  @Targox: dank u dank u
  alweer een stem meer 😀

 8.    89 XP
  musicgam3's avatar

  ik vind het altijd wel grappig hoe ze een tipje van de sluier laten zien.

 9.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik heb me^^ dik vermaakt met deel 2 alleen die muliplayer vond ik wel fuckt up shit!! Lagg en het schieten vond ik niet zo lekker..