Ni no Kuni II: Revenant Kingdom is al geruime tijd verkrijgbaar en samen met de game werd eind maart ook een Season Pass uitgebracht. Bandai Namco heeft daar weinig details over gegeven, maar nu eindelijk is de eerste downloadbare content aangekondigd.

Op 9 augustus verschijnt het ‘Adventure Pack’ en die voegt nieuwe uitdagingen aan de game toe. Denk dan aan extra verdiepingen voor de Faraway Forest, nieuwe en sterkere bazen: Blackhart en Zeta en er worden nieuwe quests toegevoegd. Door aan deze activiteiten deel te nemen, zul je nieuwe loot vrijspelen. Denk zoal aan nieuwe outfits en unieke beloningen.

Na dit pakket volgt er deze winter nog een tweede uitbreiding en die voegt nieuwe kerkers toe. Spelers worden hierin geconfronteerd met moeilijkere uitdagingen en krachtigere tegenstanders en bij succes zullen er grote prijzen worden uitgedeeld als beloning.

Begin 2019 volgt de derde uitbreiding en die brengt zoal een nieuw verhaal met zich mee. Details daarover worden later bekendgemaakt.