Call of Duty: Black Ops IIII krijgt voor de release op 12 oktober verschillende beta’s. De eerste beta zal vrij snel plaatsvinden, want die staat gepland voor volgend weekend. Vanaf vrijdag 3 augustus om 18:00 uur kunnen mensen met een betakey aan de slag tot maandagavond 18:00 uur.

De volgende beta start een week later en heeft dezelfde tijdspanne. Net zoals de eerste beta, zal ook deze beta gesloten zijn. Enkel op de pc zal er een open beta gehouden worden en die staat gepland voor 11 augustus. Om deel te kunnen nemen aan de gesloten beta’s op de PS4, dien je de game in pre-order te hebben geplaatst.

Als je dat gedaan hebt, dan krijg je automatisch een code waarmee je de beta client kan downloaden. De game niet in pre-order geplaatst, maar wil je wel heel erg graag meedoen aan de beta? Dat kan! In samenwerking met Activision geven we namelijk drie keer een code weg.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de drie codes? Het is erg warm momenteel, dus laten we het lekker simpel houden. Stuur ons even een mailtje en volg daarbij de onderstaande stappen. In het mailtje zet je je nickname en als je de energie kan vinden om ons te overtuigen, ga je gang!

Alvast wat meer te weten komen over Call of Duty: Black Ops IIII? Lees dan hier onze hands-on preview.

https://youtu.be/ooyjaVdt-jA

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Black Ops IIII'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 1 augustus 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.