Het Storm and Fury seizoen van For Honor begint volgende week


Het volgende seizoen van For Honor zal op 2 augustus van start gaan, zo heeft Ubisoft bekendgemaakt. Het seizoen, Storm and Fury genaamd, brengt een nieuwe map met zich mee, alsook verbeteringen aan de Heroes en een update voor het rankingsysteem.

Voor het gemak heeft Ubisoft alle details even op een rijtje gezet, zie hieronder:

 • Nieuwe map: De nieuwe map, Secluded Keep, is beschikbaar in Tribute, Skirmish, Elimination, Brawl en Duel.
 • Grote verbeteringen aan Helden: Het huidige aantal Helden blijft verbeterd worden op basis van onder andere feedback van spelers. Warden en Valkyrie ontvangen grote updates.
 • Update rankingsysteem: De update brengt twee nieuwe divisies naar het rankingsysteem, namelijk Master en Grand Master. Ook zijn spelers in staat om hun voortgang te volgen met de nieuwe Ranking Leaderboard en nemen zij deel aan Ranked Duel-matches buiten Toernooien. Toernooien rouleren op weekendbasis.

Verder heeft Ubisoft bekendgemaakt dat de Marching Fire update – aangekondigd op de E3 eerder dit jaar – vanaf 16 oktober beschikbaar is. Deze update brengt een nieuwe factie, een nieuwe 4v4 PvP-modus, onbeperkte PvE-content, grafische verbeteringen en meer.

Boxshot For Honor

For Honor

Releasedatum:
14-02-2017
Genre:
Adventure-RPG
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    547 XP
  Trellgoth's avatar

  De 4v4 Dominator matches worden volop gespeeld en kan ook makkelijk matches vinden. Alle overige speel modi lijken echter een beetje dood te zijn. Wel jammer. Hoop dat dit vanaf 2 augustus ook verandering met zich mee brengt.
  Hoewel ik mij prima vermaak wel met de 4v4 matches op het moment. Moet nog veel leren/levelen/upgraden, maar de game is erg vet om te spelen.
  Benieuwd naar de updates!

 2.    2056 XP
  Nasislike's avatar

  @Trellgoth: PS plus Zou dit spel goed doen

 3.    547 XP
  Trellgoth's avatar

  @Nasislike: Wie weet 😉
  Xbox One heeft de game aankomende maand als Games with Gold gratis. Dus wie weet gaat Sony er ook in mee, en bied deze game aan in Plus aankomende maand.