Destiny 2 spelers hebben vanaf vandaag een nieuw evenement om aan deel te nemen, Solstice of Heroes genaamd. Dit evenement start vandaag en loopt tot en met 28 augustus. Dit evenement draait om het herdenken van de stad op aarde die verloren is gegaan aan het begin van de game.

In het midden van de Tower zal er een standbeeld opgetuigd worden en daar kun je jouw voortgang van het evenement volgen. Tevens krijg je daar een ‘Scorched’ pantser met Power level 240. Elk onderdeel van het pantser geeft je een aantal opdrachten en als je die allemaal weet te voltooien, dan zal de set nieuw leven ingeblazen worden met Power level 340.

Dat levert weer nieuwe opdrachten op en als je ook die weet te voltooien, dan kan je de set upgraden naar Power level 400. Vervolgens krijg je weer nieuwe opdrachten en als je die afgerond hebt, dan krijg je een Masterwork versie van de pantser-set.

Verder komt het evenement met nieuwe Triumph momenten, speciale engrams (inclusief wapens), voertuigen, emotes en armor. Check hieronder een trailer van het Solstice of Heroes evenement.