http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ceade40d2dfd.jpg

Rockstar is vooral bekend geworden door de Grand Theft Auto serie, waar we in 2008 het laatste deel van zagen verschijnen. Deze studio heeft echter in de tussentijd niet stil gezeten en naast de uitbreidingspakketten voor GTA zagen we ook een compleet nieuw concept verschijnen.

Dit jaar zagen we namelijk Red Dead Redemption verschijnen, een game die het Wilde Westen deed herleven. We volgden namelijk John Marston, die het doel had om criminelen te vangen, in ruil voor de vrijlating van zijn vrouw en zoon. Een meeslepend verhaal was het gevolg en menig gamer heeft de hele beleving op het puntje van zijn stoel doorgebracht.

Naast een goede singleplayer bevatte deze game echter ook een ijzersterke multiplayer, waar wij het hele gebied met vrienden konden verkennen. Dit was echter niet het enige en Rockstar bracht ons modi als Team Deathmatch, Capture the Bag en Gold Rush. Het duurde echter zeer lang voordat spelers het maximale level hadden bereikt, waardoor Rockstar genoodzaakt was om regelmatig bepaalde evenementen te organiseren.

Ook deze keer is dit het geval en met Thanksgiving heeft Rockstar een extra excuus om dit evenement twee dagen te verlengen. We kunnen namelijk vanaf donderdag flink bijeen schrapen, om vervolgens pas op zondag onze PlayStation uit te zetten.