Gran Turismo 5 video: Murcielago SV

Gran Turismo 5 betekent 1031 auto’s en 1031 auto’s betekent dat daar heel veel mooi spul tussen zit. Dat is dus bijvoorbeeld de bovenstaande Bugatti Veyron, maar ook auto’s als de Lamborghini Murcielago. Eerder vandaag lieten we de ‘brave’ versie zien, de LP640 met 640 paardenkrachten.

Nu is daar een video met de wilde broer van de LP640, de LP670-4 SuperVeloce. Heerlijke namen allemaal, dus even kortweg: de Murcielago SV. In onze eerlijkheid moeten we zeggen dat de Murcielago SV in Gran Turismo niet zo hemels mooi klinkt als de echte variant, maar wat wil je met een computersimulatie. Het is vrijwel onmogelijk om die prachtige huil van de 6.5 liter V12 na te bootsen. De 670 pk’s die dat oplevert, die worden wel prima gesimuleerd. Kijk zelf hieronder.

 1.    27 XP
  killerbrian007's avatar

  zo ik moet dit spel egt hebben !!

 2.    584 XP
  tovenaar's avatar

  kijk mensen.. dikke cinematic video van gt5.. de eerste 3:30 min pianogehamer maar daarna dikke gameplay actie!!

  http://www.gametrailers.com/video/title-cinematic-gran-turismo/707739

  te ruig gewoon ๐Ÿ˜›

 3.    171 XP
  bobka007's avatar

  Alleen voor plussers ๐Ÿ™

 4.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Het is alleen een beetje vreemd dat Ezio het met gemak kan opnemen tegen ruim dertig man tegelijk zonder ook maar een schrammetje op te lopen, ook al is hij een master assassin.

  Overdrijven is ook een vak, ik ben maar 2 keer boven een killstreak van 4 gekomen. Je bent juist heel kwetsbaar als je dat doet, want je kan jezelf niet verdedigen.

  Wo, verkeerd post :”)

 5.    374 XP
  Goliath's avatar

  @Roytjuh: Verkeerde nieuwspost, maar ik zal toch nog even erop reageren..
  Ik had dit dus totaal niet. Gedurende de gehele game ben ik geen enkele keer dood gegaan door m’n tegenstanders, alleen een paar keer gede-synchroniseerd omdat ik weer gezien werd of iets dergelijks.. Met die streaks heb ik dan ook meerdere keren 10 man neer kunnen halen.. En het is ook niet bepaald lastig om, als je een keer geraakt wordt, weer een nieuwe streak op gang te krijgen ๐Ÿ˜‰

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  eindelijk het spel in mijn bezit, heerlijk ๐Ÿ˜€