Krijg korting en extra’s voor Dead Nation met PlayStation Plus

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ceade40d2dfd.jpg

Op 1 december wordt de PlayStation Netwerk exclusive Dead Nation gelanceerd in de PlayStation Store. Vanaf de eerste dag dat Dead Nation verkrijgbaar is krijgen PlayStation Plus abonnees 20% korting. Een andere verrassing is dat je vanaf 8 december twee gratis Dead Nation zombie avatars kunt downloaden. Namelijk de hero en de heroine. Hieronder een voorbeeld van de avatars:

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ceade40d2dfd.jpg

Momenteel is er ook een dynamische Dead Nation thema te downloaden, dat is een afgescheurde hand die nog paar stuiptrekkingen heeft. Zo komt er onder andere nog een mooie middelvinger voorbij. Tot 4 januari zal het thema te downloaden zijn via de plus sectie in de store.

 1.    424 XP
  Dawes's avatar

  Op de ps2 best wel aardig gespeeld evenals op de PSP.
  Het freeroamen en het racen tegen bekenden op niet officiele circuits mar wél in een prachtige omgeving met een eigen afgestelde auto was een toffe factor. Dat heb je dus totaal niet bij GT5 welke puur simulatie is.

  Het screenshotje doet me denken aan Just Cause omgeving, alleen rij je hier toch echt in een Audi Q7 en zullen de graphics ook beter zijn 😉

 2.    339 XP
  Solit_J's avatar

  Ps3 sense doet raar 😛 deze post is voor fallout

  en ik wou zeggen ITza nice 😀

 3.    253 XP
  Xenopredator's avatar

  Ziet er echt wel netjes uit hor!! Alleen waarom zoveel filmpjes in dat gare regen??

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Zo die avatar is vet!

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Ik neem dat wijf.