De hitte brak een week geleden alle records en nog steeds is het erg warm. Zo ook dit weekend weer en de komende dagen blijft het nog behoorlijk zonnig. Reden genoeg om vakantie te vieren en lekker te genieten op het strand, in de tuin, op het balkon of ergens op een terras. Of anders doe je waarschijnlijk precies hetzelfde, maar dan na werktijd. Om vervolgens. als het mooie weer over is, erachter te komen dat je door al dat luieren weer flink wat kilo’s bent aangekomen. Die moeten er dan natuurlijk weer af, maar daar heb je niet altijd zin in, omdat je met slechter weer immers liever gaat gamen.

Gamen en sporten kan je echter prima combineren, zelfs in de zomer. Deze Jouw Mening gaat daarom over het combineren van gamen en sporten. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Heb je bijvoorbeeld een cardio fiets thuis, dan schuif je die gewoon voor de tv, waarna je de controller pakt en al fietsend je games speelt. Zelfs een game als Call of Duty valt online prima te spelen wanneer je op je fiets zit (weet de ondergetekende uit eigen ervaring) en ook als je een behoorlijk tempo aanhoudt. Door gamen en sporten met elkaar te combineren ben je toch bezig om jezelf fit te houden zonder dat je op de klok de tijd wegkijkt.

Doordat het te combineren is, brengt dat ons ook op het punt om jullie mening hierover te peilen. Ben je liever lui dan moe en sport je sowieso niet vaak? Of hou je de activiteiten gamen en sporten liever gescheiden? Of vind je het juist een goed idee waar je nog niet eerder op bent gekomen, zodat je het binnenkort gaat uitproberen? Waar we ook benieuwd naar zijn is of jij juist een andere manier hebt om gamen en sporten met elkaar te combineren. Is dat zo, laat ons dat dan vooral weten.

Reden genoeg om dit onderwerp wat we hier nog niet eerder hebben behandeld eens bij jullie aan de kaak te stellen. Laat je licht hier vooral over schijnen, we zijn reuze benieuwd naar wat jouw mening is over dit onderwerp!