De gesloten beta van Call of Duty: Black Ops IIII gaat vanavond van start en dus heeft Activision vanochtend alle codes verzonden. Een ieder die zijn pre-order code heeft ingevoerd op de Call of Duty website voor de beta, zou nu een mail moeten hebben ontvangen.

In deze mail staat de daadwerkelijke code die je in kunt lossen in de PlayStation Store. Mocht je nog geen mail ontvangen hebben, dan kun je de code ook op deze pagina na inloggen terug vinden. Er zullen in totaal twee speelbare weekenden zijn, namelijk aankomend weekend en volgende week vanaf 10 tot en met 13 augustus.

Wanneer je hebt deelgenomen aan deze beta, krijg je automatisch ook toegang tot de Blackout beta in september. Dit is de nieuwe Battle Royale modus van Black Ops IIII die ook voor de release nog even getest moet worden.

De beta is inmiddels live en speelbaar.

Deelnemers aan de bèta krijgen een voorproefje van de diepste multiplayer ooit in een Black Ops-game. Neem samen met je vrienden deel aan spannende, realistische en vloeiende gevechten met een focus op tactische gameplay en keuzes, in bij fans geliefde speltypen en het gloednieuwe speltype Control!