Test Drive Unlimited 2 komt 8 februari

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ceb802e5ea43.jpg

Nog één nachtje slapen en we kunnen allemaal aan de slag met Gran Turismo 5. Deze racegame laat onze jongensdromen uitkomen en we verwachten dan ook dat deze game ontzettend goed gaat verkopen. Gran Turismo 5 is namelijk zeer realistisch opgezet en bevat maar liefst 1000 auto’s.

We moeten echter niet vergeten dat we over enkele maanden alweer een nieuwe racegame kunnen verwachten, namelijk Test Drive Unlimited 2. De exacte release datum was echter nog onbekend en het was dus maar afwachten of we niet een drama à la Gran Turismo 5 kregen. Deze game is namelijk al een keer uitgesteld in september.

Nu heeft Atari ons echter weten te melden dat Amerikaanse gamers het spel 8 februari kunnen spelen. We verwachten dan ook dat wij rond die tijd het spel kunnen verwachten. Misschien twee dagen meer of minder, maar Atari zal waarschijnlijk niet de fout maken om het spel pas een half jaar later naar Europa te brengen.

 1.    2785 XP
  jimke1's avatar

  hehehehe het is daarom dat zij geen deftig game van need for speed kunnen maken

 2.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  MM… dit of GT5??

 3.    17 XP
  Grasz's avatar

  @Vinyl Vonna: GT 5 natuurlijk 😛

  Deze game is ook wel gaaf, maar die moet je kopen over een jaar als ie 30 eur is ofzo.

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  geen behoefte aan deze, lijkt me minder als GT5

 5.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  De pc demo heeft mij doen afhaken. Misschien lag het aan mijn PC, maar ik vond het beeld er veel te hard uit zien, het kan natuurlijk ook komen dat de instellingen op mijn PC te hoog stonden.