De meesten van jullie zullen nog steeds aan het knallen zijn in Call of Duty: Black Ops om die fel begeerde Prestige mode te behalen. Sommigen zullen het natuurlijk allang behaald hebben, maar voor degene die nog niet zover zijn hebben we goed nieuws.

Er komt namelijk een dubbel XP weekend voor Call of Duty: Black Ops. Het evenement zal beginnen op vrijdag 26 november en zal eindigen op 28 november. Tot nu toe is het XP weekend alleen officieel aangekondigd voor de Xbox 360 gebruikers, maar dit was bij Modern Warfare 2 ook het geval en hier konden toch alle platformen tegelijk genieten van dubbele XP.

Dit weekend volgt de belangrijke dag in Amerika, Black Friday op. Op deze dag zijn overal bodemprijzen te vinden en het is dan ook de drukste dag voor de Amerikaanse winkels. Het lijkt dan ook zeer waarschijnlijk dat Activision dit doet om de verkopen van Black Ops nog eens te steunen, wat dus ook zal resulteren in dubbele XP voor de PlayStation 3 bezitters. Of dit echt het geval zal zijn weten we nog niet, maar we houden jullie op de hoogte.