http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c8f576e134f3.jpg

Het is alweer een tijdje geleden dat we nog iets van EA’s grote expansion pack voor Battlefield: Bad Company 2, genaamd Battlefield: Bad Company 2 Vietnam hebben gehoord. Vandaag is een dev diary verschenen van deze expansion pack met enkele info over de wapens en de nieuwe maps.

De multiplayer speelt zich af in 1957 dus er zullen geen hyper moderne wapens aanwezig zijn met bijvoorbeeld een red-dot attachment. Neen, in dit expansion pack ga je met allemaal verroeste wapens aan de slag om je echt het gevoel te geven dat je daar al maanden lang door de jungle hebt zitten sluipen. Tevens zal er ook voor het eerst een flamethrower aanwezig zijn in de multiplayer.

Voorlopig zijn er ook twee nieuwe mappen uit de doeken gedaan, namelijk Hill 137 en Vantage Point. Tevens wordt er ook verteld welke voertuigen er aanwezig zijn, zo heb je namelijk een gewone jeep, er zullen ook 2 nieuwe tanks aanwezig zijn, verschillende nieuwe boten en nog veel meer.

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam zal nog voor het einde van het jaar verschijnen, maar in de tussentijd kan je hieronder nog eens rustig de dev diary bekijken.