http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cec0981e1fde.jpg

Nike werkt nu al vele jaren met PlayStation samen en om het vijftienjarige bestaan van PlayStation te vieren brengt het sportmerk ons twee paar zeer speciale PlayStation schoenen met mooie thema’s. Het is echter onwaarschijnlijk dat deze schoenen ooit vrij verkrijgbaar zijn, maar wij hopen zeer zeker dat dit ooit gebeurt.

Het eerste paar is gebaseerd op de PlayStation Move  en is een zwarte schoen met lichtblauwe elementen. Tevens is het PlayStation Logo op zowel de voorkant als de onderkant geplaatst. Het is echter zeer onwaarschijnlijk dat deze schoen PlayStation Move ondersteuning krijgt.

Het tweede paar zal de meeste aandacht trekken, namelijk de Killzone 3 schoenen. Deze komen vrij hoog boven de enkel uit en zijn gekleurd de bekende Killzone kleuren, namelijk rood en zwart. Om dit geheel nog te versieren zijn er nog enkele Helghast elementen op de schoen gezet, zoals het speciale lettertype.

Fans zullen waarschijnlijk honderden dollars op Ebay moeten betalen om één van de weinige paren te weten bemachtigen. Het is echter nog onbekend wanneer deze schoenen zullen verschijnen.

[nggallery id=461]