Waar vorig jaar uit het niets ineens inFamous opdook met verbazingwekkend hoge cijfers, zijn we stiekem toch wel een beetje in de ban geraakt van dit spel. Ontwikkelaar Sucker Punch wist zeker dat er meer uit te halen viel, dus werd kort daarop al begonnen met het tweede deel. Dit tweede deel kunnen we ergens in 2011 gaan verwachten.

Veel informatie is er tot op de dag van vandaag nog niet gelekt over deze game, maar vandaag zijn enkele nieuwtjes opgedoken over het spel. Dit nadat er een uitgebreid artikel over het spel in het officiële PlayStation Magazine stond. Het gaat hier om enkele nieuwe feiten en enkele oudere die nog even aan het daglicht komen.

  • Er is een map van het spel opgedoken, hierin is duidelijk dat het spel zich afspeelt in New Marais. In deze map zijn nog weer zes andere plaatsen aangegeven en dit zijn: Plantations, St. Ignatius Cathedral, Fort Philip, St. Charles Cemetery, Ville Cochon en Ascension Parish.
  • Het vee-prikker achtige wapen waar al enige aandacht naar ging heeft een naam gekregen, namelijk The AMP.
  • De immense monsters die te zien waren in de E3 trailer van de game hebben klaarblijkelijk een naam, namelijk The Corrupted
  • Als je al een save game had op Infamous, zal er in het tweede deel een andere draai aan het verhaal zitten die jouw daden uit het eerste deel opvolgen, wat er natuurlijk voor zorgt dat je het ongetwijfeld een tweede keer moet spelen.
  • Net als in het eerste deel, zijn er ook weer Blast Chards, die je weer allemaal mag gaan verzamelen verspreid over het hele spel.

Het ziet er allemaal indrukwekkend uit en als je alle details nog een keer exact wil nalezen, kan dat hier.