Eerste screenshots Back to the Future the game onthuld

Back to the Future, bijna iedereen kent de wereldberoemde films van Steven Spielberg wel. Een voorgaande klassieker die ook al een game kreeg was natuurlijk Ghostbusters en Back to the Future gaat in de voetsporen treden.

Voor de mensen die niet helemaal weten waar Back to the Future over gaat, hier een kleine samenvatting: scheikunde, tijdreizen en hover-boards. Door middel van deze drie elementen zijn alle drie de films ontstaan en over ruim een maand zal de game verkrijgbaar zijn, verspreid over vijf delen.

De game zal een geheel eigen avontuur hebben en staat los van de films, wel zul je dezelfde hoofdrolspelers hebben als in de film. Wij hebben voor jullie hiervan de eerste screenshots en eerlijk is eerlijk, het heeft wel wat.

[nggallery id=462]

 1.    1562 XP
  dikked's avatar

  nou, nou toe maar weer 😛

 2.    153 XP
  noot's avatar

  word dit een psn game dan ?

 3. crew Redacteur -    748 XP
  Larssonio's avatar

  @noot: Lijkt me wel hea 😛

 4.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Erg jammer dat het weer eens zo kinderlijk moet 🙁 dat terwel de films niet van deze tijd zijn. De meeste kinderen onder de 12, hebben nog nooit een van de 3 films gezien.

 5. crew Management -    1305 XP
  Dexter145's avatar

  Ben echt benieuwd naar deze game.

 6.    5494 XP
  7th-son's avatar

  lijkt mij een geweldige game!
  het is tenslotte van de makers van monkey island als ik het goed heb? Tell tale games.
  het word ook een point and click game

  leukste is dat ze de originele stemmen van die oude gast gebruikt hebben, en voor michael j fox hebben ze helaas een ander moeten zoeken, aangezien hij te ziek is.
  had er laatst een developers diary van gezien, en z’n stem lijkt er verdomde veel op!

 7.    332 XP
  ss2pascal's avatar

  Deze game wil ik zeker hebben. BttF is naar mijn mening één van de beste klassiekers ever. Heb op bol.com ook de Trilogy – Delorean edition op Blu-ray gekocht. Krijg deze vandaag of morgen binnen.
  Maar deze game lijkt me zeker wel vet. Aangezien het gemaakt is door de studio waar ook Monkey Island vandaan komt. Tevens zoals hier al eerder is genoemd, is de orginele stem voor Doc Brown (Christopher Lloyd) gebruikt en idd de stem van Marty mcFly is helaas door iemand anders moeten doen, maar die lijkt er echt sprekend op. Als je je ogen dicht doet (zoals mr Lloyd in de dev diary al zegt) dan zou je haast denken dat het de echte McFly (J. Fox) is.

 8.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  vet!

 9.    116 XP
  Billyturf's avatar

  Lekker hoog kiddy gehalte vermoed ik….

 10.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  lijkt mij niet echt een leuke game. film was vroeger wel leuk btw 🙂