Mass Transit uitbreiding voor Cities: Skylines ontvangt een trailer

De console editie van Cities: Skylines wordt nog steeds van ondersteuning voorzien, al gaat dat wel wat traag. De Mass Transit DLC werd immers al een flinke tijd geleden aangekondigd, maar krijgt nu pas vorm. De Natural Disasters uitbreiding is al even uit en daar kun je nu ook Mass Transit aan toevoegen.

Deze uitbreiding voegt nieuwe systemen toe om je stad te voorzien van betere bereikbaarheid. Zo kun je spectaculaire bruggen bouwen, bergpassen passeren, veerboten bouwen en zelfs een zeppelin inzetten.

In de trailer hieronder worden de nieuwe opties aan je getoond, de uitbreiding is sinds dit weekend te vinden in de PlayStation Store via deze pagina.

Boxshot Cities: Skylines

Cities: Skylines

Releasedatum:
15-08-2017
Genre:
Simulatie
Uitgever:
Paradox Interactive
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    16 XP
  GrillMeister's avatar

  Cities Skylines is een van de weinige spellen die ik geregeld nog speel, mede dankzij de uitbreidingen die zo nu en dan uitkomen.

 2.    1201 XP
  A Gamer's avatar

  Ik vind het maar een kale versie op de ps4 en vind de ontwikkelaar vrij lui met de console release. De dlc is allemaal al lang beschikbaar op de pc. Mass Transit volgens mij al een jaar. Het hoeft niet zolang te duren dit naar consoles over te brengen. Green Cities is ook al een lange tijd beschikbaar op pc, maar nog geen woord gehoord over deze uitbreiding voor consoles.

  Daarnaast is er zoveel content gegenereert door de pc community. Oké, Sony staat mods niet toe op ps4. Maar wat let de ontwikkelaar om de meest essentiële mods over te brengen naar consoles?

  Ik heb mij aardig vermaakt met deze game, maar je loopt op een gegeven moment tegen zoveel beperkingen aan dat je gewoon zou willeb dat je de pc-versie kon spelen. En dat hoeft helemaal niet zo te zijn.

 3.    3984 XP
  20style [20]'s avatar

  Zo spel moet je op de pc spelen, goedkoper en meer content

 4.    529 XP
  Everlienne's avatar

  @GrillMeister: jah idd, ben wel met je eens, vind het alleen jammer dat er niet meer uitdaging erbij komen. Ik heb ze inmiddels allemaal behaald.

Parklife uitbreiding voor Cities: Skylines nu beschikbaar
Cities: Skylines trailer toont de nieuwe uitbreiding ‘Green Cities’
Moeder aarde slaat terug in Natural Disasters DLC voor Cities: Skylines