Bloederige gameplay in de nieuwe Splatterhouse trailer

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cecbd7162e5d.jpg

Splatterhouse is een van de meest bloederige games die we dit jaar in onze handen kunnen krijgen. De game, die oorspronkelijk op Halloween moest uitkomen, is niet zozeer een griezelige titel, maar eerder een zeer agressieve en vooral bloederige game. Reken er namelijk maar op dat we continu tegen ondoden in alle soorten en maten kunnen vechten.

We krijgen beschikking over een enorme hoeveelheid wapens om onze handen eens flink vies te maken, wat ook zeker gaat gebeuren. Om ons een beetje te ondersteunen galmt er harde metal muziek door de speakers, wat zeer welkom is bij deze game. Zelfs de mensen die normaal niet van het genre houden zullen inzien dat deze muziek noodzakelijk is om de hele beleving mee te krijgen.

Weet je nog niet helemaal wat je van Splatterhouse moet vinden? Lees dan binnenkort de review op PS3-Sense en kijk snel de trailer. Splatterhousen ligt 26 november bij de plaatselijke winkel.

 1.    1267 XP
  luctheman's avatar

  Ik moet zeggen, dat lichaam en armen in tweeen trekken ziet er wel vet uit, maar de graphics, in dit filmpje dan, zijn echt barslecht of niet?

 2.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  hmm zoals luchteman al zei de graphics zijn echt totaal slecht.
  Als ze wat btr waren had ik em misschien nog wel gehaald ook

 3.    369 XP
  matthijs222's avatar

  en mensen zeiden dat mortal kombat gore was xD!

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Hoe bruut sommige dingen er ook uitzien heb ik er geen 60/65 euro voor over.