De ontwikkelaar achter de Yakuza-reeks gooit het even over een ietwat andere boeg. Ze zijn namelijk aan de slag gegaan met de bekende Fist of The North Star-serie en dat heeft geleid tot Fist of the North Star: Lost Paradise. Het was al bekend dat de game naar het Westen zou komen, maar wanneer was nog de grote vraag. Gelukkig is via het PlayStation Blog duidelijk geworden dat de game vanaf 2 oktober ook hier verkrijgbaar zal zijn.

In Fist of the North Star: Lost Paradise neem je in een post-apocalyptische wereld de rol van de held Kenshiro op je, meester van de vechtstijl Hokuto Shinken. De combat in de game is afgeleid van Yakuza 0. Hierdoor heb je na enkele klappen al de mogelijkheid tot een speciale finisher-move. Ook zijn er zogeheten “Destiny Talisman”- moves aanwezig en hiermee kun je met een druk op de knop veel vijanden in een keer uitschakelen.

Samen met de aankondiging van de releasedatum is er ook nog een nieuwe trailer verschenen die volledig draait om de omschreven combat, check het hieronder.