http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ced0f9a7a235.jpg

Assassin’s Creed: Brotherhood is pas enkele dagen uit en nu komt Ubisoft alweer met de aankondiging dat er DLC aan zit te komen. Deze nieuwe content, genaamd Animus Project Update 1.0, suggereert zelfs dat er nog meer aan zit te komen. We hopen dan dat Ubisoft even gave pakketten als deze maakt, want deze is erg uitgebreid.

Ten eerste krijgen we een nieuwe modus, die de naam Advanced Alliance meekrijgt. We kunnen hier met maximaal drie teams van twee spelers op onze doelwitten jagen, waardoor we echt alles uit de kast moeten halen om te kunnen winnen. Echte samenwerking wordt hierdoor dus zeker beloont.

Ten tweede brengt Ubisoft ons een nieuwe map waarop we de eerdere modus kunnen spelen. Vele mensen zullen de locatie wel kennen, want deze map heet ‘Mont Saint-Michel’, wat een speciaal kasteel voor de kust van Normandië is. Het mooie aan deze map is dat er een groot hoogte verschil is met de kerk in het midden als ultieme piek.

Dit pakket is vanaf 14 december gratis van het PSN te halen en is de manier van Ubisoft om te bedanken voor het geweldige succes van de eerste week.

[nggallery id=463]