Nieuwe trailer van The Quiet Man pakt uit met een naadloze mengeling van live-action en gameplay

The Quiet Man is één van de meer unieke titels die Square Enix in de nabije toekomst voor ons in petto heeft. De game vertelt het verhaal van een dove protagonist die zich een weg mept door een wereld zonder geluid. Zijn doel? Erachter komen waarom een stel gemaskerde snoodaards een lokale zangeres ontvoerd hebben. Het plot van The Quiet Man speelt zich af gedurende één actievolle nacht en bijgevolg zal je het spel dan ook in één sessie kunnen afwerken, mocht je dat willen.

‘Filmisch’ is het sleutelwoord hier. Square Enix hoopt namelijk op naadloze wijze live actiebeelden te vermengen met gameplay waar de vonken vanaf vliegen en zo geïnteresseerden een onweerstaanbare en uiterst gewelddadige cocktail aan te bieden. Of ze dat zal lukken, valt nog even af te wachten, al worden wij alvast behoorlijk warm van de onderstaande trailer, die de hierboven omschreven mix alvast netjes in de schijnwerpers zet. Laat ons gerust weten of jij je ook aangesproken voelt.

Boxshot The Quiet Man

The Quiet Man

Releasedatum:
01-11-2018
Genre:
Actie
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    2511 XP
  gamexl's avatar

  Mmm… Everybody is quiet… No comments?

 2.    5954 XP
  7th-son's avatar

  Misschien de moeite waard om er bij te vermelden dat de game alleen digitaal te krijgen is, en dat voor een bedrag van 15 dollar (waarschijnlijk dus 15 euro). En dat de game maar 3 uurtjes duurt

 3.    89 XP
  Jintai's avatar

  @7th-son: ah dat wist ik niet. Goed om te weten. Thanks

Square Enix ziet de lol wel in van het floppen van The Quiet Man
Review: The Quiet Man
The Quiet Man is niet zo stil meer dankzij nieuwe update
Ontwikkelaars van The Quiet Man geven een kijkje achter de schermen in nieuwe video