Lei en Anna lanceren in september voor Tekken 7 Season 2

De tweede Season Pass voor Tekken 7 heeft een releaseperiode gekregen van Bandai Namco. Het lanceert in september samen met enkele gameplay tweaks en veranderingen, alsook een verbeterde balans voor de game. Daarbij lanceren Anna Williams en Lei Wulong beiden als onderdeel van de Season Pass op dezelfde dag.

De Season Pass kost los €25,99 en wanneer je Anna en Lei los wilt kopen, kost dit €4,99. Beide personages hebben ook trailers ontvangen, die je hieronder kunt checken.

Boxshot Tekken 7

Tekken 7

Releasedatum:
02-06-2017
Genre:
Vechten
Uitgever:
Bandai Namco
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

8 reacties

 1.    63 XP
  Snazzz's avatar

  Ik sta versteld dat lei geen basis personage is en 2 wtf hebben ze met zijn uiterlijk gedaan. Alsof het een aan lager geraakte alcoholist is geworden die met antidepressiva op vrolijk vecht… jammer

 2.    284 XP
  SanderlaGrande's avatar

  @Snazzz: en te bedenken dat het 25 euro kost. Volgens mij is de volledige game ook rond die prijs. En dan idd ook standaard personages van vorige delen toevoegen voor die prijs.

 3.    581 XP
  Melvin's avatar

  Kijk meer uit naar Negan…benieuwd wanneer hij verschijnt.

 4.    3295 XP
  20style [20]'s avatar

  Ja jammer dat lei er niet standaard in zit, heb zondag pas mijn platinum gehaald bij tekken 7, ik kon die laatste trophy niet halen “win een battle van een tournament” elke keer laggy connection. pas zondag had ik een perfecte connectie en heb ik ze af kunnen maken.

  En ik had toevallig ook voor 12 euro de season pass gekocht, want ik dacht dat je maar 1 season pass nodig had voor alles te krijgen zoals negan, lei etc. Nee je moet nog een season pass kopen!!! man man man als ik dat had geweten had ik de eerste nooit aangeschaft afrippers. Tekken op ps2 steeds beste. Alle characters in 1 keer zonder gezever

 5.    63 XP
  Snazzz's avatar

  @20style [20]: de versies van ps2 zijn 10 x beter maar de beste is tekken 3.

 6.    3295 XP
  20style [20]'s avatar

  @Snazzz: TEKKEN3 blijft mijn lievelings tekken. Mis die tijd wnr ik iedereen afmaakte hahah!

 7.    317 XP
  rainking's avatar

  Wat? Zit Anna er geeneens standaard in? Hahaha, FAIL!

 8. Anoniem -   
  77.251.179..xxx's avatar

  @rainking: hetzelfde geldt voor Lei. Die zat in elk ander tekken sinds 3 volgens mij. Ze zeiden dat legacy characters gratis zouden zijn. Dit is gewoon een money grab.

Negan uit The Walking Dead komt naar Tekken 7
Tekken 7 krijgt mogelijk een tweede Season Pass
Bandai Namco viert eerste verjaardag van Tekken 7 met gratis DLC