Life is Strange 2 onthuld in de vorm van een trailer

Life is Strange 2 is gisterenavond laat onthuld samen met een onthullingstrailer. In deze trailer maak je alvast kennis met de twee broers Sean en Daniel Diaz. Zij zijn respectievelijk 16 en 9 jaar oud en worden gedwongen om van huis weg te lopen na een tragisch incident.

Om de politie van hun hielen te krijgen, vluchten zij naar Mexico, terwijl ze hun uiterste best doen om een mysterieuze bovennatuurlijke kracht te verbergen.

Het leiden van zo’n leven vraagt zijn tol en daar komen de broers dan ook al snel achter. Deze keuzes veranderen hun leven immers voorgoed en vormen zo hun toekomst.

Bekijk de trailer hieronder. Net als het eerste deel is ook dit vervolg episodisch. De eerste vijf episodes zullen vanaf 27 september beschikbaar zijn op de PS4.

Two brothers Sean and Daniel Diaz, 16 and 9, are forced to run away from home after a tragic incident in Seattle. In fear of the police, Sean & Daniel head to Mexico while attempting to conceal a sudden and mysterious supernatural power.

Life on the road is tough and now totally responsible for his much younger brother, Sean begins to realize that his decisions will impact their lives forever…

6 reacties

 1.    71 XP
  MartZuid's avatar

  En de gameplay is ook net onthuld; https://youtu.be/s0B6fPNbXLI

 2.    255 XP
  ArtieSuperFLy's avatar

  O yes hier heb ik echt heel veel zin in. Vind het life is strange universum echt vet. Denk dat deel 2 weer een heel mooi verhaal en avontuur gaat bieden. Opzich vind ik het wel jammer dat het weer in episodes is opgedeeld. Had van mij ook gewoon in 1 game gekund. Pas zodra alle hoofdstukken er zijn ga ik er mee aan de slag.

 3. Anoniem -   
  109.143.204..xxx's avatar
 4.    1293 XP
  nis156's avatar

  Moet Before the Storm nog uitspelen :O Snel doen, dan ben ik klaar voor dit deel 🙂

 5.    71 XP
  MartZuid's avatar

  @nis156: BTS heeft niks met dit deel te maken.

 6.    1293 XP
  nis156's avatar

  @MartZuid:
  Ah, goed om te horen!