Stealth gameplay en prothetische arm in actie in Sekiro: Shadows Die Twice video

From Software heeft op de gamescom eindelijk aangegeven wanneer Sekiro: Shadows Die Twice gaat verschijnen. Op 22 maart is het dan zover. We hopen natuurlijk dat de game dezelfde uitdaging zal bieden als Dark Souls en Bloodborne, en voldoende verfrissing met zich zal meebrengen.

In de video krijgen we flink wat uitleg voorgeschoteld, waarin een aantal aspecten naar voren komen. Zo zien we hier en daar wat stealth gameplay, waarin vijanden snel het loodje leggen. Ook zien we de prothetische arm in actie met verschillende opties. Het is een video van vijftien minuten, maar dat maakt het nog steeds de moeite waard om te kijken.

Boxshot Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice

Releasedatum:
Niet beschikbaar
Genre:
Actie
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1.    82 XP
  Saidinho84's avatar

  Doet me denken aan Tenchu. Ik kan niet wachten eindelijk een ninja game in de settings waar Tenchu zo goed in was.

 2.    3264 XP
  jimke1's avatar

  Dit is zeker een hebben ding hou van de zetting en gameplay ben erg benieuwd er naar . Hopelijk zo een beetje Dark souls achtig

 3. Anoniem -   
  144.76.14.xxx's avatar

  @jimke1: Zoals meneer in het filmpje zegt is de game meer offensief dan defensief. Dus je krijgt de snelheid en de agressiviteit van een Bloodborne.

Sekiro: Shadows Die Twice komt uit op 22 maart
Meer informatie over Sekiro: Shadows Die Twice bekendgemaakt
Nieuwe informatie Sekiro: Shadows Die Twice bekendgemaakt