Sony maakt tijd en datum bekend van Tokyo Game Show pre-show presentatie

Op het moment is de gamescom nog steeds in volle gang, maar gamers in Japan kijken heel erg uit naar de Tokyo Game Show. Sony PlayStation heeft laten weten dat zij een persconferentie zullen geven voordat de beurs begint.

De presentatie van Sony zal zijn op 10 september om 18.30 uur JST en zal ook worden gestreamd. Dus in Nederland kunnen we op dezelfde dag om 11.30 uur meekijken. Het evenement is zo opgezet dat het publiek als bemanningsleden dienen op een DualShock 4 ruimteschip. Zij nemen een reis langs verschillende planeten, die weer verschillende games laten zien. Welke titels dit zijn is natuurlijk nog een verrassing.

2 reacties

  1.    3891 XP
    jimke1's avatar

    Hie ga ik zeker naar kijken maar denk wel dat ik er niet veel moet van verwachten met nieuwe aankondigen . Zal eerder zijn einde november met de Sony persconferentie show .

  2.    11 XP
    Spoink's avatar

    September Tokyo Game Show, oktober Paris Games Week, december PSX … ben benieuwd wat ze allemaal gaan showen 🙂 Hoping for a Horizon 2 teaser, TLOU Part 2 met een story trailer en release date … leuke tijden voor ons 🙂