In een nieuwe video van IGN laat design director Derek Littlewood één van de tracks uit Team Sonic Racing zien. Daarnaast vertelt hij meer over hoe het team-racing element van deze game zal werken. Tenslotte krijg je ook nog meer te zien van een paar nieuwe items die je tijdens de races kunt oppikken.

Er zullen 21 tracks in de game zitten, die verdeeld zijn over 7 zones. De tracks zijn gebaseerd op levels uit bestaande Sonic-games. In de video zie je voor het eerst het ijslevel van het spel en Derek vertelt er zoal over dat je als team zult moeten samenwerken om te kunnen winnen.

Het is uiteindelijk de bedoeling om een zo hoog mogelijke score te behalen en dat doe je door als team met z’n allen op een zo hoog mogelijke positie te eindigen in een race. Om je hierbij te helpen, of anderen te hinderen, kun je verschillende items oppikken. Die items hoef je niet alleen voor jezelf te houden, want je kunt ze ook delen met je teamgenoten. Zo krijgen zij dus meer kans om ook hoog in de rankings te eindigen.

Dat en meer in de video hieronder.