De afgelopen week stond weer volledig in het teken van de gamescom. DΓ© grootste gamebeurs van Europa die zoals gebruikelijk in Keulen plaatsvond. Wij van PSX-Sense waren hier uiteraard ook bij aanwezig en onze bevindingen met allerlei games aldaar kan je natuurlijk lezen in de verschillende previews die hier gepubliceerd (zullen) worden. Naast dat wij aanwezig waren zullen er ongetwijfeld een aantal van jullie zijn afgereisd naar Keulen. Al kan je het natuurlijk ook allemaal van een afstand gevolgd hebben.

Hoe je al het nieuws rond deze beurs ook tot je genomen hebt, wij willen graag weten wat voor jou het hoogtepunt van deze gamescom was. Er is genoeg nieuws voorbij gekomen. Zo weten we nu wanneer Sekiro: Shadows Die Twice zal verschijnen en hebben we daar gameplaybeelden van te zien gekregen. Daarnaast waren er de nieuwe video’s van de Spyro Reignited Trilogy en van RAGE 2 die voorbij kwamen. Ook kregen we nog nieuwe trailers dan wel nieuwe beelden te zien van The Division 2, van Biomutant en van The Sinking City. Tevens liet Devil May Cry 5 zich niet onbetuigd middels nieuwe beelden. Dit is dan een greep van wat zoal voorbij kwam, er was natuurlijk nog veel meer wat je in het nieuwsoverzicht hebt kunnen lezen. Dat alles is genoeg om over na te praten.

We zijn vooral benieuwd naar hoe jullie de afgelopen week hebben beleefd en wat voor jou het hoogtepunt was. Dat kan natuurlijk van alles zijn. Ben je de afgelopen week naar Keulen afgereisd en heb je meerdere games kunnen spelen die op je lijstje stonden? Of was het een deceptie door de absurde drukte? Is het meemaken van de gamescom in het algemeen voor jou het hoogtepunt geweest? Of vond je juist de vele nieuwtjes erg boeiend, omdat je thuis was? Hoe je deze beurs ook beleefd mag hebben, we horen het natuurlijk graag dus hier dragen we het stokje aan jullie over.

Laat je horen over jouw ervaring en dan met name je persoonlijke hoogtepunt of hoogtepunten, ongeacht of je het thuis vanuit de luie stoel gevolgd hebt of dat je erbij aanwezig was. Laat ons niet langer in spanning en deel je mening hieronder met ons.