Nieuwe Crytek game onthuld in Korea

Crytek, de mensen achter Crysis en het binnenkort verschijnende Crysis 2 hebben zojuist in Korea een gloednieuwe game aangekondigd. Deze nieuwe game zal de naam Warface met zich mee dragen en verder weten we eigenlijk nog vrij weinig over de game.

Wel hebben we een aantal screenshots kunnen ontfutselen en voor degene die de Aziatische talen beheersen hebben we hier een link met meer informatie omtrent de game. Afgaande op het tweetal screenshots lijkt deze game geen sci-fi shooter te gaan worden en zullen de gevechten gewoon old school uitgevochten worden zonder hyper moderne pakken.

Verder zien we nog een onbekend uniform van de tegenstanders in de verte en zien we dat de tegenstander wel iets verder gevorderd is qua technologie door een aantal laser sights. Het blijft op het moment pure speculatie, maar zodra we meer weten is het natuurlijk hier te lezen. Bekijk de eerste screenshots alvast hieronder.

[nggallery id=464]

 1.    37 XP
  omgroachz's avatar

  Vet!

 2. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  Ben er erg benieuwd naar!

 3.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  Zal nog wel eventjes duren, voor alsnog, ik zie hem wel in de schappen verschijnen (:

 4. Anoniem -   
  Gast's avatar

  Crytek vandaag (25) opent haar nieuwe generatie van online first-person shooter “positieve Battle (voorlopige vertaling, Engels oorspronkelijke naam WARFACE)”, voor het eerst onthuld de game scherm met bepaalde inhoud.

  “Positieve Versus” laatste KGC 2009 (Korea Games Conference 2009) voor het eerst naar “Project W” in de naam van de blootstelling. “Positief Versus” met CryEngine 3 engine voor onderzoek en ontwikkeling, zoals in de verre toekomst als de achtergrond, gecombineerd met de militaire concept van first-person shooter online spel werkt.

  “Positief Versus” benadrukt hoge kwaliteit van de volgende generatie van visuele, hoge toepassingen van kunstmatige intelligentie en natuurkunde, om de spelers als ze willen naar de film-achtig gevoel geven. Uitbreiding van het PvE spel combineert narratieve wereld en het begrip van de wijze van samenwerking met de vele taken, en een verscheidenheid aan PvP modes.

  [Games voor het eerst openbaar]
  Games voor het eerst openbaar

  Crytek CEO Se Weite. Jeremia (Cevat Yerli) zei dat hij blij was om te publiceren “positieve spelen tegen ‘de boodschap, hoop ik over te brengen aan de spelers een nieuwe en spannende gevechten ervaring. Het gebruik van expertise binnen de groep van deskundigen ontwikkelde dit spel, in de hoop naar de Aziatische markten in Zuid-Korea en gepresenteerd aan de volgende generatie van spelers online first-person shooter.

  Crytek-Korea tak, zei: “positief versus” heeft de huidige alpha-versie van R & D afgesloten, is op zoek naar samenwerkende partners, heeft lanceerdatum nog niet besloten. “Positief Versus” instelling naar Azië als de belangrijkste markt, kan de wijze van exploitatie deel uitmaken van het betalingssysteem.

  van google vertaler.

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Hopelijk wordt dit een heerlijke mp of sp shooter met de prachtige grafics van crysis.

 6. Anoniem -   
  Rick's avatar

  @Gast #4

  Huh hoezo ?