Gran Turismo 6 waarschijnlijk niet op PS3

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cee9b3a81d84.jpg

Gran Turismo 5 is nu na vele jaren uitstel toch nog aan komen racen en is immens populair op het internet. Vele fansites worden gemaakt en de nieuwe details blijven maar aan komen rollen. Zo ook het interview met Kazunori Yamauchi, een van de heren van Polyphony Digital.

Hij zei hierin dat het zeer onwaarschijnlijk was dat we Gran Turismo 6 ooit op de PlayStation 3 gaan zien. Eerder zei hij al dat Gran Turismo 5 al het maximale uit de PlayStation 3 haalde en dat de graphics in combinatie met de snelle gameplay niet te toppen waren. Nu heeft hij deze uitspraak nog eens versterkt door te zeggen dat hij niet weet of we Gran Turismo 6 op de PlayStation 3 gaan zien.

“Ten years ago it was easier to predict what would happen three years in the future. Nowadays no-one knows what happens in the future. In three years, we don’t know what will happen.”

Toen hem gevraagd werd of onze generatie Gran Turismo 6 ooit nog ging zien deed hij daar een beetje lacherig over. Gran Turismo 5 is namelijk vijf jaar in ontwikkeling geweest.

 1.    86 XP
  kanzlooz's avatar

  hmm het spel is ruim 5 jaar in ontwikkeling geweest, het komt eindelijk uit en dan word er al gevraagd naar GT6? beetje vreemd dat hij daar lacherig over doet, of niet? (<-sarcastisch)

 2.    1865 XP
  elazzja's avatar

  Ik denk dat we dit mogen verwachten GT5 updates waardoor ook bomen/mensen en eigenlijk alles er nog beter gaat uitzien. Nieuwe online mode en expansions zoals GT5 american/european premium car pack

 3.    1562 XP
  dikked's avatar

  nee vind je het gek ??
  als ze er weer zo een lange tijd over doen is er al lang een PS4

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  laten we eerst maar eens ff genieten van deeltje 5.

 5.    12 XP
  UndaVerse50's avatar

  Ze waren toch al bezig aan deel 6 ?? En nu kommet wss niet op ps3 ?? raar

 6. Anoniem -   
  Hendrik's avatar

  Ben benieuwd of die op PS3 komt

 7.    253 XP
  Xenopredator's avatar

  @Undaverse50

  Ze bedoelen er dus mee dat gt6 dan wss op de ps 4 komt!

 8.    171 XP
  bobka007's avatar

  @dikked
  ps4 moet eerst uitkomen en da zal zeker niet de komende jaren zijn wnt (volgens mij) ps3 heeft nieuwste dingens op de markt ( 3D, PSmove, en al) maar das mijn mening

 9.    96 XP
  BOMBERBAY-7's avatar

  PS4 komt pas rond 2012/2013

 10.    5495 XP
  7th-son's avatar

  deel 6 zijn ze al mee bezig, en komt niet op de ps3
  waarom?
  omdat hij ook al had gezegd, dat de ps3 niet krachtig genoeg was voor wat hij eigenlijk wou doen

 11.    163 XP
  Thijzzy's avatar

  hint hint ps4 hint

 12. Anoniem -   
  #12's avatar

  Waar staat nou eigenlijk dat GT6 waarschijnlijk niet op PS3 uitkomt? Heeft iemand dat ergens gelezen in het interview? Ik lees het nergens in deze quote van Yamauchi: “Ten years ago it was easier to predict what would happen three years in the future. Nowadays no-one knows what happens in the future. In three years, we don’t know what will happen.” Heeft niets te maken met PS3 of PS4.

 13.    6677 XP
  Myx's avatar

  @afca-yuri: idd word een beetje ziek van dit soort reacties