http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cee9b3a81d84.jpg

Gran Turismo 5 is nu na vele jaren uitstel toch nog aan komen racen en is immens populair op het internet. Vele fansites worden gemaakt en de nieuwe details blijven maar aan komen rollen. Zo ook het interview met Kazunori Yamauchi, een van de heren van Polyphony Digital.

Hij zei hierin dat het zeer onwaarschijnlijk was dat we Gran Turismo 6 ooit op de PlayStation 3 gaan zien. Eerder zei hij al dat Gran Turismo 5 al het maximale uit de PlayStation 3 haalde en dat de graphics in combinatie met de snelle gameplay niet te toppen waren. Nu heeft hij deze uitspraak nog eens versterkt door te zeggen dat hij niet weet of we Gran Turismo 6 op de PlayStation 3 gaan zien.

“Ten years ago it was easier to predict what would happen three years in the future. Nowadays no-one knows what happens in the future. In three years, we don’t know what will happen.”

Toen hem gevraagd werd of onze generatie Gran Turismo 6 ooit nog ging zien deed hij daar een beetje lacherig over. Gran Turismo 5 is namelijk vijf jaar in ontwikkeling geweest.