Volgende week vrijdag ligt Spider-Man in de winkels en het belooft een prachtig avontuur te worden. Na de release is het echter niet klaar met de game, want Insomniac Games heeft wat post-launch content op de planning staan. Daarover hebben ze nu iets meer details prijsgegeven.

In totaal verschijnen er drie uitbreidingen voor de game en de eerste komt eind oktober al. De volgende verschijnt in november en in december komt de laatste uitbreiding uit. Wat de laatste twee uitbreidingen voor ons in petto hebben is nog niet bekend, wel gaf Sony details over de eerste uitbreiding vrij.

The Heist is de naam van deze uitbreiding en die voegt nieuwe missies en uitdagingen aan de game toe. Verder brengt deze uitbreiding ook nog een geheel nieuwe factie van vijanden, alsook drie nieuwe Spider-Man pakken.

  • 23 oktober – Marvel’s Spider-Man: The Heist
  • November – Marvel’s Spider-Man: Turf Wars
  • December – Marvel’s Spider-Man: Silver Lining

De uitbreidingen zullen ongetwijfeld los te koop worden aangeboden, maar als je gelijk klaar wilt zijn kun je de Digital Deluxe Edition aanschaffen via de PlayStation Store. Daar zit alle bovenstaande content bij inbegrepen onder de noemer ‘The City That Never Sleeps’.