Far Cry 5: Dead Living Zombies DLC schittert in spectaculaire launch trailer

De laatste uitbreiding voor Far Cry 5 genaamd Dead Living Zombies is nu beschikbaar voor de game. Ook deze uitbreiding heeft weer een grappige launch trailer gekregen die je hieronder kunt bekijken.

In Dead Living Zombies kom je Guy Marvel, de filmregisseur uit Far Cry 5 met een ongezonde obsessie voor zombies, weer tegen. Voor zijn nieuwe film moet jij je een weg banen door zeven verschillende scenario’s, die gemaakt zijn met de Far Cry Arcade-editor, zoals zombiehordes over daken, door landbouwgebied, op militaire bases en meer. Na het voltooien van elk level wordt de nieuwe Score Attack-modus beschikbaar gesteld, waarin je sterke wapens en uitrusting kunt verdienen die je ook kunt gebruiken in Far Cry 5 zelf.

Far Cry 5: Dead Living Zombies is onderdeel van de Season Pass. Als je deze hebt gekocht kan je de uitbreiding zonder extra kosten downloaden. Heb je de Season Pass niet aangeschaft? De DLC is ook los te koop voor €7,99. Onze DLC special van Far Cry 5: Dead Living Zombies mag je snel verwachten

Boxshot Far Cry 5

Far Cry 5

Releasedatum:
27-03-2018
Genre:
Actie
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

8 reacties

 1.    246 XP
  Killionaire's avatar

  Voor de prijs van €8 is het oké. Maar ik denk dat de meesten, helemaal zij die de season pass hebben aangeschaft meer hadden verwacht.

 2.    767 XP
  Frenchcorepower's avatar

  Ik vindt het een erg vermaakelijke dlc maar de zombies zijn soms een beetje raar lastig

 3.    767 XP
  Frenchcorepower's avatar

  @Killionaire:
  Ik had de seasonpass aangeschaft
  Ik had er eigelijk wel iets meer van verwacht vooral de eerste dlc om die was gewoon troep

 4. Anoniem -   
  2a02:a440:919b:1:2d32:6648:b8bd:9.xxx's avatar

  dikketegenvaller die season pass

 5.    162 XP
  Shibito's avatar

  Vind die vietnam en op mars juist geniale toevoegingen, vermaak me er goed mee 🙂 Vooral op mars, die humor en verwijzing naar Tremors. Dead living zombies moet ik nog spelen.

 6.    2203 XP
  Nasislike's avatar

  Geforceerde/ geplande DLC. Puur maar gewoon iets druit poepen voor papa Ubisoft.
  Vindt wat Insomniac doet voor Spidey veel aantrekkelijker. Daar weet je tenminste dat je iets goeds krijgt.

 7.    529 XP
  Everlienne's avatar

  @Killionaire: je moet niet te vergeten dat de prijs van dlc’s + Far Cry 3 was hé. Ik was met Fc3 al blij mee en 3 kleine dlc’s was voor mij mooi mee genomen.

 8.    246 XP
  Killionaire's avatar

  @Everlienne: dat fc3 erbij zit weet ik. Het is mede daarom een schappelijke prijs. Maar de prijs even terzijde.
  De game industrie en vooral grote uitgevers zien ons zowat als makke lammetjes. Aandeelhouders zijn geldwolven. Zij denken alleen maar aan geld, wat volkomen logisch is. Maar de developers die wel waard voor ons geld willen geven door er de benodigde tijd in te steken worden gewoon tegengewerkt en teruggefloten door de uitgevers. Dat komt dan weer door de aandeelhouders. De druk die zij uitoefenen is gewoon te groot. Tijd is geld maar het begint echt absurd te worden imo.
  Aandeelhouders hebben zo iets van het moet binnen een bepaalde tijd af zijn, punt. Developers krijgen gewoon niet genoeg tijd. En als dat dan ten koste gaat van de kwaliteit hebben gamers gewoon pech gehad. Gamers kopen en betalen het toch al vooraf dus jammer voor ze.
  En dat is de keerzijde van season passes aanschaffen. Je hebt helemaal geen idee wat je krijgt of je hebt een heel klein beetje een idee door een nietszeggende teaser trailer. Liever eerst zien dan geloven.
  Zo zitten bedrijven in elkaar. Het is enorm krom. Vooraf betalen wordt totaal niet gewaardeerd. Heb je nog niet betaald zijn ze wel bereid te werken voor hun geld.
  Het is een pyramid sceme geworden met aandeelhouders bovenaan, dan de uitgever, dan de ontwikkelaars. En helemaal onderaan op de laatste plaats de gamer, voor wie het product bedoeld is.

Far Cry 5 is Ubisoft’s best verkochte game deze generatie
Nieuwe patch voor Far Cry 5 vanwege toename aantal spelers
Prijsvraag: Win de Far Cry 5 The Father Edition
Gamer maakt het huis van Home Alone na met de Far Cry 5 map editor