Activision brengt ‘Murder your Maker’ teaser site online

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cef75d249650.jpg

De Video Game Awards zullen dit jaar enkele grote aankondigingen meebrengen, als we alle hints tenminste mogen geloven. Eerder zagen we al enkele video’s en nu heeft Activision een nieuwe site online gebracht.

We zien hierop dat we 12 december een nieuwe aankondiging kunnen verwachten, tijdens de VGA’s. We weten tot op heden niets van dit spel, behalve dat de hoofdpersoon waarschijnlijk kaal is en waarschijnlijk iemand wilt vermoorden. We hopen hier echter meer over te horen tijdens de Video Game Awards.

Geïnteresseerden kunnen de website hier vinden. Er gaan vele geruchten rond dat dit de nieuwe Call of Duty is, waar we nog niet eens de naam van weten. Hiervoor kregen we namelijk verschillende mogelijkheden, zoals ‘Secret Warfare’, wat compleet past bij de site die we zien.

 1.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  dat klinkt als hitman? 0.o

 2.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  @Patrick.G:

  Dat zou ook zeer goed kunnen..

 3.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @Patrick.G: Ja dat denk ik ook. Hij gaat zijn trainer vermoorden. 🙂 We zullen nu dus een wat meer menselijke kant van hem gaan zien.

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  ja kan wel Hitman zijn maar waar is die code strepen op ze kaal hoofd!

 5.    31 XP
  Jorian995's avatar

  Aan de bord te zien lijkt het wel of het een game wordt rondom een misdaad, je ziet o.a. een document met verschillende mensen (althans zo lijkt het) en rechtsboven een foto van een persoon met een hoodie. Al die documenten leiden met lijnen naar een punt, dus lijkt mij dat het een soort Heavy Rain/CSI verhaal wordt?

 6.    222 XP
  Frank_1991's avatar

  Hitman zou goed kunnen inderdaad, zn achterhoofd is dusdanig in het donker gezet dat als er een streepjescode zou zitten je hem niet zou zien.. ik ben heel erg benieuwd wat t gaat worden.. Heavy Rain achtige games zijn ook altijd welkom!

 7.    140 XP
  fons78's avatar

  Of zal het Prototype 2 worden ???

 8.    6677 XP
  Myx's avatar

  @fons78: Ik hoop dat maar hij is toch niet kaal?

 9.    140 XP
  fons78's avatar

  @max : je weet het maar nooit
  Voorbeeldje : infamous 1 en 2 , bij deel 2 is het helemaal een andere personase

 10.    37 XP
  omgroachz's avatar

  Dit is sowieso Hitman, kale bats zegt genoeg 😀