Update: Test Drive Unlimited 2 komt 11 februari naar Europa + DLC

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cefae74d6b89.jpg

Test Drive Unlimited 2 wordt als grote concurrent van Gran Turismo 5 gezien. Beide games claimen dat ze de beste ervaring geven en dat de graphics het mooiste zijn. We kunnen echter pas uitsluitsel geven wanneer we ook Test Drive Unlimited 2 in handen krijgen.

De Amerikanen kregen eerder al te horen dat zij op 8 februari met deze game aan de slag konden, maar over de Europese datum bleef het angstvallig stil. Gelukkig komt daar nu verandering in met de aankondiging dat de Europese gamers de game vanaf 11 februari kunnen kopen.

Update: Tevens hebben we nog wat ander nieuws, maanden voor de zojuist aangekondigde release van Test Drive Unlimited 2 op 11 februari, is al het eerste DLC pakket aangekondigd. Dit pakket zal een prijs van acht euro met zich meedragen, wat toch een fors bedrag is voor launch DLC.

Het pakket zal ervoor zorgen dat spelers gelijk naar het in-game Casino kunnen, waar spelers hun personage kunnen laten levelen, in-game geld kunnen winnen en exclusieve items kunnen verkrijgen zoals een Audi R8, een Spyder en een Spyker C8. Deze wagens zullen nergens anders in de game te krijgen zijn, waardoor de DLC voor liefhebbers van deze wagens verplichte kost is.

Goed nieuws is echter dat dit DLC pakket gratis zal zijn voor mensen die de game bestellen bij sommige winkels. Er is nog niet bekend welke winkels mee gaan doen met deze actie in Nederland, maar voor de importeurs onder ons zal Amazon sowieso meedoen aan de actie.

 1.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  Hoe kunnen ze GT5 en TD nu met elkaar vergelijken 🙂 TD heeft een open wereld en GT5 niet, dus de graphics zullen er bij TD minder mooi uit zien. Vond de graphics van de pc demo ook zo mooi nog niet. De graphics van GT5 halen zeker niet 100% uit de PS3, denk eerder aan 92%

 2.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Dus met andere woorden: wil je in auto’s racen die ze niet in de game stoppen betaal ff 8 euro. Tja als je dan nog twijfelt tussen GT5 en deze…

 3. Anoniem -   
  Ray-Play's avatar

  Hoeveel auto’s heeft TD?
  Denk geen 1000…

 4. Anoniem -   
  scuderia's avatar

  afrip :s en ik ben serieus fan van de eerste :s maja , ik heb geen dlc nodig om mij goe te amuzere ^^ dus helaas geen r8 voor mij , toer ik wel met de tt rs en de q7 rond :p