http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cefae74d6b89.jpg

Test Drive Unlimited 2 wordt als grote concurrent van Gran Turismo 5 gezien. Beide games claimen dat ze de beste ervaring geven en dat de graphics het mooiste zijn. We kunnen echter pas uitsluitsel geven wanneer we ook Test Drive Unlimited 2 in handen krijgen.

De Amerikanen kregen eerder al te horen dat zij op 8 februari met deze game aan de slag konden, maar over de Europese datum bleef het angstvallig stil. Gelukkig komt daar nu verandering in met de aankondiging dat de Europese gamers de game vanaf 11 februari kunnen kopen.

Update: Tevens hebben we nog wat ander nieuws, maanden voor de zojuist aangekondigde release van Test Drive Unlimited 2 op 11 februari, is al het eerste DLC pakket aangekondigd. Dit pakket zal een prijs van acht euro met zich meedragen, wat toch een fors bedrag is voor launch DLC.

Het pakket zal ervoor zorgen dat spelers gelijk naar het in-game Casino kunnen, waar spelers hun personage kunnen laten levelen, in-game geld kunnen winnen en exclusieve items kunnen verkrijgen zoals een Audi R8, een Spyder en een Spyker C8. Deze wagens zullen nergens anders in de game te krijgen zijn, waardoor de DLC voor liefhebbers van deze wagens verplichte kost is.

Goed nieuws is echter dat dit DLC pakket gratis zal zijn voor mensen die de game bestellen bij sommige winkels. Er is nog niet bekend welke winkels mee gaan doen met deze actie in Nederland, maar voor de importeurs onder ons zal Amazon sowieso meedoen aan de actie.